Top 5 gehaakte dekens

IMG 20200609 135025 648

Wie houdt er in de winter nu niet van een ‘warm’ gehaakte deken? Ik alvast wel. Want tijdens het haken en kijken naar een film, hou ik er ontzettend van dat mijn benen het warm hebben. Op onze site Gek op Haken zijn er al heel wat dekens gepasseerd. Dus wil ik mijn top 5 gehaakte dekens met jullie gaan delen.

Nummer 5: Filet Zandloper Deken

Voor mij staat dit filet zandloper deken op 5. Het is zo eenvoudig om te haken, bovendien een leuk filet patroon waarbij het patroon zo zijn werk doet. Carolien is de ontwerpster en gebruikt heel vaak zachte kleuren. Heb je zin om het te haken, dan kan dit als je lid bent van onze site.

Nummer 4: Dubbelzachte Plaid

De dubbelzachte plaid van Teuni staat voor mij op 4. Want het lijkt me best een uitdaging om met het super zachte garen aan de haak te gaan. Maar, omdat het wordt gehaakt met een dubbele draad, zie je de steken heel wat beter. En, net zoals Teuni beschrijft, deze deken is een hele mooie eyecatcher op je zetel, gewoon voor de sier. Het is een gratis haakpatroon dus als je geen lid bent van Gek op Haken.

Top-5 gehaakte dekens: dubbelzacht Plaid

Nummer 3: Zeshoek Deken

Als er nu één deken is, wat ik echt wil haken, dan is dit het Zeshoek deken. Dus mag dit voor mij op 3. De keren dat ik het patroon erbij pakte, bekeek, bewonderde en nog eens bekeek kan ik niet meer tellen. Dus moet ik er dit jaar echt eens werk van maken om het te gaan haken, niet? De vorm intrigeert me vooral, anders dan alle andere dekens. Het is wederom een patroon ontworpen door Carolien, wel enkel voor VIP leden van de site.

Nummer 2: MOJO Deken

Mijn keuze voor deken nummer 2 van onze site gaat naar dit Mojo-deken van Saskia. Het was een CAL die we in 2021 samen haakten. En, daar deed ik ook aan mee. Heb je nog nooit gehoord van een CAL, klik dan hier voor de uitleg.

Nummer 1 uit de top-5 gehaakte dekens: Magic Rainbow Deken

En dan nu mijn nummer 1 keuze…. Tromgeroffel….
Dit is onze nieuwe CAL ‘Magic Rainbow deken’ van Martine. Zo kleurrijk en zo mooi.
Je kan nog altijd het garen pakket als lid bestellen via onze site, klik hier. Je kan kiezen voor de felle of de zachte kleuren.

Ik had de eer om dit deken te mogen testen, dus weet ik al welke steken er komen. En wat het fijne is, je haakt het deken niet alleen. Want er zijn heel wat haaksters die mee haken, elk vanuit onze eigen bubbel.

Dit deken zijn we op 13 januari gestart, maar je kan ook later nog altijd aan haken.

Ga jij het deken ook haken, of heb je eerder een voorkeur voor een ander?

Wist je dat er nog meerdere dekens op onze site beschikbaar zijn? Die kan je via deze link bekijken.

Haak ze!

Groetjes Sofie

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *