Heb je een vraag?

Help & Veelgestelde Vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan op onze contactpagina en we helpen je zo snel mogelijk!

Vragen over het lidmaatschap

Wanneer krijg ik mijn welkomstcadeau thuisgestuurd?

Ben je jaarlid of VIP-lid geworden? En heb je een haakboek of een ander cadeau uitgekozen? Dan sturen we jouw welkomstcadeau zo snel mogelijk toe, maar uiterlijk binnen drie weken.

Waar vind ik alle voordelen voor leden?

Naast de prachtige haakpatronen en het gezellig online haakcafé krijg je als lid nog meer leuke voordelen. Alle voordelen voor leden kun je vinden in het Menu: klik op Ledenvoordelen. Wanneer je bent ingelogd als lid, vind je daar ook de kortingscodes die je nodig hebt om gebruik te maken van sommige ledenvoordelen.

Wanneer heb ik toegang tot de online omgeving met alle haakpatronen?

Zodra je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap ben je meteen ingelogd op de website. Je kunt dus meteen aan de slag met alle mooie patronen!

De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je direct per mail toegestuurd.

Patronen downloaden: Ga naar de website en klik op Inloggen. Je vult je e-mailadres in en je wachtwoord. Je weet dat je bent ingelogd op de website, wanneer je in het menu het online haakcafé ziet staan. Ga nu in het menu naar Haakpatronen. Kies een patroon uit en klik op de roze knop Download patroon. Je kunt het patroon opslaan, uitprinten of vanaf je scherm lezen.

Hoe lang loopt mijn lidmaatschap?

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na afloop van deze periode kun je per maand opzeggen.

Hoe kan ik betalen?

De eerste termijn betaal je met Ideal, Bancontact, Sofort Banking of Creditcard. Dit is nodig om je rekeninggegevens te kunnen controleren.

Daarna wordt het bedrag van het lidmaatschap maandelijks automatisch afgeschreven van je betaalrekening.

Ik ben een beginnend haker, heeft het wel zin om lid te worden?

Jazeker heeft dat zin! We wisselen af in patronen van heel makkelijk tot uitdagend. Voor elk niveau komen er dus leuke patronen voorbij. Verder kun je elkaar en ons vragen stellen in het online Haakcafé mocht je er niet uitkomen. Je kunt op onze pagina met tutorials heel veel handige filmpjes bekijken met haaksteken en technieken.

Bovendien krijg je ook korting op leuke haakworkshops, zodat je je haaktechnieken kunt verbeteren.

Hoe moet ik als lid de haakpatronen downloaden?

Bij aanmelding heb je een e-mail gekregen met daarin je wachtwoord (kijk in je spam als je de e-mail niet hebt gezien). Ga naar de website en klik op Inloggen. Je vult je e-mailadres in en je wachtwoord. Je weet dat je bent ingelogd op de website, wanneer je in het menu het online haakcafé ziet staan. Ga nu in het menu naar Haakpatronen. Kies een patroon uit en klik op de roze knop Download patroon. Je kunt het patroon opslaan, uitprinten of vanaf je scherm lezen. Veel haakplezier!

Hoe werkt het verrassingspakket dat VIP-leden krijgen?

Een keer per jaar in juni krijgen onze vip-leden een vip-verrassingspakket thuis gestuurd. Je moet dan in ieder geval voor 1 mei van dat jaar zijn aangemeld als vip-lid. In elk vip-verrassingspakket zit in ieder geval twee vip-haakpatronen met bijpassend garen, haakgadgets en ander leuks op haakgebied. Word je vip-lid in mei of juni dan krijg je voor het eerst een vip-verrassingspakket het jaar erop.

Verlengen en opzeggen

Moet ik mijn lidmaatschap steeds zelf verlengen?

Nee, dat is niet nodig. Je lidmaatschap wordt aan het einde van de periode steeds automatisch met een maand verlengd.

Wanneer kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na de afloop van deze periode kun je per maand opzeggen. Na opzegging zal er nog 1 maal een maandbedrag worden afgeschreven. Waarna een maand later het lidmaatschap automatisch eindigt.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door in het menu te kiezen voor Mijn Gek op Haken, Mijn lidmaatschap. Hou hierbij rekening met de opzegtermijn.

Andere vragen

Ik wil graag lid worden maar vind het best veel geld…

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar stel dat je nu ook al elke maand een patroon koopt en garen bestelt. Dan heb je met 10% korting op garen en vrij toegang tot alle patronen het lidmaatschapsgeld er zo uit!

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?

De Algemene Voorwaarden vind je hier.

Wat betekent het dat jullie gebruik maken van affiliate links?

Op Gek op Haken maken wij soms gebruik van affiliate links. Dit zijn links naar websites zoals bijvoorbeeld Bol.com, die direct door linken naar een haakboek of ander artikel dat wij zelf tof vinden en dus iedereen aanbevelen.
Wanneer jij als lezer op zo’n link klikt en een boek of ander artikel koopt, krijgen wij daar een klein percentage voor. Voor jou als koper maakt het niks uit, je betaalt geen cent extra!! Wij worden alleen beloond voor het doorverwijzen naar hun website. Ook hiervoor geldt: wij linken alleen naar producten waar we achter staan en die wij ook zelf hebben kunnen bekijken.
Wanneer er sprake is van een samenwerking en/of affiliate link staat dit onderaan de blogpost duidelijk vermeld, zodat jij als lezer hiervan op de hoogte bent.