Help & FAQ

Heb je vragen? Hier hebben we er al een aantal beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan op onze contactpagina en we helpen je zo snel mogelijk!

Kies een onderwerp

Lid worden

Ben je lid of VIP-lid voor een jaar geworden en heb je gekozen voor de maatmarkeerders als welkomstkado? Dan sturen we ze binnen drie weken naar je toe.

Naast de prachtige haakpatronen en het gezellig online haakcafé krijg je als lid nog meer leuke voordelen. Alle voordelen voor leden kun je vinden in het Menu: klik op Ledenvoordelen. Wanneer je bent ingelogd als lid vind je daar ook de kortingscodes die je nodig hebt om gebruik te maken van sommige ledenvoordelen.

Zodra je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap ben je meteen ingelogd op de website. Je kunt dus meteen aan de slag met alle mooie patronen!

De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je direct per mail toegestuurd.

Heb je al een account bij Gek op Haken dan is deze komen te vervallen. Je kunt je aanmelden als nieuw lid. Je ontvangt dan van ons een nieuwe gebruikersnaam en nieuw wachtwoord per mail.

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na afloop van deze periode kun je per maand opzeggen.

De eerste termijn betaal je met Ideal of Bancontact. Dit is nodig om je rekeninggegevens te kunnen controleren.

Vervolgens wordt het bedrag van het lidmaatschap maandelijks geïncasseerd van je betaalrekening.

Jazeker heeft dat zin! We wisselen af in patronen van heel makkelijk tot uitdagend. Voor elk niveau komen er dus leuke patronen voorbij. Verder kun je elkaar en ons vragen stellen in het online Haakcafé mocht je er niet uitkomen.

Bovendien krijg je ook korting op leuke haakworkshops, zodat je je haaktechnieken kunt verbeteren.

Verlengen en opzeggen

Nee, dat is niet nodig. Je lidmaatschap wordt aan het einde van de eerste periode automatisch en steeds met een maand verlengd.

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na de afloop van deze periode kun je per maand opzeggen. Na opzegging zal er nog 1 maal een maandbedrag worden afgeschreven. Waarna een maand later het lidmaatschap automatisch eindigt.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een mailtje te sturen naar welkom@gekophaken.nl. Vermeld daarin je naam en per wanneer je wilt opzeggen. Hou hierbij rekening met de opzegtermijn.

Andere vragen

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar stel dat je nu ook al elke maand een patroon koopt en garen bestelt. Dan heb je met 10% korting op garen en vrij toegang tot alle patronen het lidmaatschapsgeld er al voor een groot deel of misschien wel helemaal uit!

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op. We zijn er voor je!

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in op je account: