menu

inloggen

inloggen

De gezelligste haakwebsite van Nederland & België!

Help & FAQ

Heb je vragen? Hier hebben we er al een aantal beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan op onze contactpagina en we helpen je zo snel mogelijk!

Kies een onderwerp

Lidmaatschap

Ben je (VIP) lid voor een jaar geworden en heb je gekozen voor een haakboek als welkomstkado? Dan sturen we het binnen drie weken naar je toe.

Naast de prachtige haakpatronen en het gezellig online haakcafé krijg je als lid nog meer leuke voordelen. Alle voordelen voor leden kun je vinden in het Menu: klik op Ledenvoordelen. Wanneer je bent ingelogd als lid vind je daar ook de kortingscodes die je nodig hebt om gebruik te maken van sommige ledenvoordelen.

Zodra je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap ben je meteen ingelogd op de website. Je kunt dus meteen aan de slag met alle mooie patronen!

De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je direct per mail toegestuurd.

Downloaden: Ga naar de website en klik rechts bovenin op Inloggen. Je vult je e-mailadres in en het wachtwoord. Je weet dat je bent ingelogd op de website, wanneer je in het menu het Online haakcafé ziet staan. Ga nu in het menu naar Haakpatronen. Kies een patroon uit en klik op de roze knop Download patroon. Je kunt het patroon opslaan, uitprinten of vanaf je scherm lezen.

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na afloop van deze periode kun je per maand opzeggen.

De eerste termijn betaal je met Ideal, Bancontact of Creditcard. Dit is nodig om je rekeninggegevens te kunnen controleren.

Vervolgens wordt het bedrag van het lidmaatschap maandelijks geïncasseerd van je betaalrekening.

Jazeker heeft dat zin! We wisselen af in patronen van heel makkelijk tot uitdagend. Voor elk niveau komen er dus leuke patronen voorbij. Verder kun je elkaar en ons vragen stellen in het online Haakcafé mocht je er niet uitkomen. Je kunt op onze pagina met tutorials heel veel handige filmpjes bekijken met haaksteken en technieken.

Bovendien krijg je ook korting op leuke haakworkshops, zodat je je haaktechnieken kunt verbeteren.

Bij aanmelding heb je een e-mail gekregen met daarin je wachtwoord (kijk in je spam als je de e-mail niet hebt gezien). Ga naar de website en klik rechts bovenin op Inloggen. Je vult je e-mailadres in en het wachtwoord. Je weet dat je bent ingelogd op de website, wanneer je in het menu het Online haakcafé ziet staan. Ga nu in het menu naar Haakpatronen. Kies een patroon uit en klik op de roze knop Download patroon. Je kunt het patroon opslaan, uitprinten of vanaf je scherm lezen. Veel haakplezier!

VIP-leden die lid zijn geworden tussen 1 januari en 30 juni krijgen elk jaar het Verrassingspakket half november thuis gestuurd.
Ben je VIP lid geworden tussen 1 juli en 31 december, dan ontvang je jouw pakket elk jaar rond half mei.
In elk Verrassingspakket zit een prachtig haakpatroon met bijpassend garen, haakgadgets en ander leuks.

Verlengen en opzeggen

Nee, dat is niet nodig. Je lidmaatschap wordt aan het einde van de eerste periode automatisch en steeds met een maand verlengd.

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na de afloop van deze periode kun je per maand opzeggen. Na opzegging zal er nog 1 maal een maandbedrag worden afgeschreven. Waarna een maand later het lidmaatschap automatisch eindigt.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een mailtje te sturen naar welkom@gekophaken.nl. Vermeld daarin je naam en per wanneer je wilt opzeggen. Hou hierbij rekening met de opzegtermijn.

Andere vragen

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar stel dat je nu ook al elke maand een patroon koopt en garen bestelt. Dan heb je met 10% korting op garen en vrij toegang tot alle patronen het lidmaatschapsgeld er zo uit!

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op. We zijn er voor je!

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in op je account: