Lid worden van Gek op Haken

De gezelligste haakwebsite van Nederland

Word lid van Gek op Haken en krijg toegang tot de mooiste haakpatronen, het gezellige online haakcafé en heel veel speciale ledenvoordelen!

Herken je dit?

Ben je vaak aan het googlen naar mooie haakpatronen, maar kom je regelmatig uit op buitenlandse sites, terwijl je op zoek bent naar Nederlandse patronen?

Ben je wel eens aan het haken en heb je een patroon dat niet klopt waardoor je niet verder kan?

Vind je het gezellig om contact te hebben met andere haaksters, maar stoor jij je ook aan de negativiteit in de haakgroepen op Facebook?

Verdwaal je wel eens in alle haaksites en soms tegengestelde adviezen op haakgebied?

Zou je graag eens een kijkje achter de schermen krijgen bij de ontwerpers en bloggers van Gek op Haken?

Blijf je graag op de hoogte van het laatste haaknieuws, haaktips en inspiratie?

Word dan nu lid van Gek op Haken

Je krijgt toegang tot alle exclusieve haakpatronen, superveel mooie voordelen, kortingen en natuurlijk ons gezellige online haakcafé!

Ik wil lid worden

Wat vinden onze leden van Gek op Haken?

“Wat een fijne aanvulling op mijn hobby. Ik ben heel erg blij met mijn abonnement en kijk iedere keer weer uit naar nieuwe patronen. Daarnaast is het haakcafé een schat aan informatie en gezelligheid. Het begint al een gewoonte te worden 🤗 Iedere dag facebook checken en gek op haken! Ga vooral zo door en blijf ons verassen!”

– Saskia Wijnen-Fransen

“Ik heb uit nieuwsgierigheid een abonnement genomen. De patronen zijn heel leuk en divers. Zijn er genoeg die al op mijn to do lijstje staan. Het concept is leuk bedacht, echt waar voor je geld. Zo jammer dat er maar 24 uur in een dag zitten😊”

– Margriet Swierstra-van der Veen

“Toen ik las dat je op deze webpagina een lidmaatschap kon nemen zodat je een haak groep zou krijgen, heb ik er geen moment over nagedacht! Hoe leuk is het lid te zijn van een groep waar iedereen dezelfde passie heeft, waar leuke patroontjes te vinden en je vragen stellen, zonder gezeur en gemiep! Word een beetje hebberig van alle leuke patroontjes die ik hier tegen kom, en ik lees graag even de vragen en reacties op ‘ons’ haakcafe. Ik ben fan!!!”

– Margrit van Huis

Superleuk haakboek gratis!

Word lid van Gek op Haken en kies een prachtig haakboek met superveel inspiratie. Liever de eerste maand gratis? Dat kan ook!
Bekijk de boeken

Lees meer
Karin van Gek op Haken

Mijn verhaal:
zo is Gek op Haken begonnen

Mijn naam is Karin en ik haak al heel wat jaren. Als kind vond ik het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn. In mijn tienerjaren heeft het even op een laag pitje gestaan. Uitgaan, mijn vriendinnen en de liefde vond ik toen belangrijker.

Twaalf jaar geleden tijdens mijn zwangerschap van onze zoon Lars heb ik het weer opgepakt. Heerlijk om voor de kinderkamer en ook voor de rest van het huis leuke accessoires te haken! Wat ik wel frustrerend vond, is dat je soms zo enorm moet zoeken op internet naar leuke patronen. Dan zag ik op Pinterest allemaal leuke haakcreaties kwam ik uit op een Russische site of bij een Spaans patroon. Of dan had ik wel een leuk Nederlands patroon, maar dan kwam ik er toch niet helemaal uit en legde ik het uiteindelijk maar weer weg. Dat schoot niet op zo…

Stel dat ik dat eens anders zou gaan doen? Hoe fijn zou het zijn als er één website is waarop alleen maar leuke en duidelijke Nederlandstalige patronen te vinden zijn?

Maar ook een plek waar je de ontwerper vragen kunt stellen als je vastloopt in een patroon. Waar je contact kunt hebben met andere gezellige haaksters.

“Hoe fijn zou het zijn als er één site is waarop alleen maar leuke en duidelijke Nederlandstalige haakpatronen te vinden zijn?”

En dan bedoel ik niet een massale groep, maar een kleinere club met positief gestemde hakers en haaksters. En verder ben ik dol op kortingen, dus er zouden ook zeker leuke voordelen op het gebied van haken moeten zijn. Vanuit die gedachte ben ik Gek op Haken begonnen. Ik ben supertrots op het resultaat en ik weet zeker dat jij het ook geweldig gaat vinden! 

Word lid van Gek op Haken en krijg de mooiste haakpatronen

Alle patronen zijn in het Nederlands met duidelijke instructies: exclusief ontworpen door de creatieve ontwerpers uit ons team en uitgebreid getest zodat jij snel aan de slag kunt!

Voordelen voor leden

Als lid van Gek op Haken heb je het goed. We hebben namelijk een heleboel aantrekkelijke voordelen voor onze leden.

Wat vinden anderen van Gek op Haken?

Gek op Haken is super leuk om te volgen! Het geeft altijd weer inspiratie en jeukende handjes om te beginnen met weer zo’n leuk patroon of idee!

Annelies de Boer

Mooie patronen, goede duidelijke uitleg ❤️, echt top!
Moet je zeker even naar kijken!!

Wina Kransen

Ik vind het een super leuke site. Ben gek op haken! Dus ja, als je gek op haken bent. Zeker een aanrader…

Cissy Stratmann

Kies je lidmaatschap

ik word lid
Ik word lid
Ik word VIP-lid
Ik word lid
Ik word VIP-lid

Alles wat je wil weten over het lidmaatschap

Waar vind ik alle voordelen voor leden?

Naast de prachtige haakpatronen en het gezellig online haakcafé krijg je als lid nog meer leuke voordelen. Alle voordelen voor leden kun je vinden in het Menu: klik op Ledenvoordelen. Wanneer je bent ingelogd als lid vind je daar ook de kortingscodes die je nodig hebt om gebruik te maken van sommige ledenvoordelen.

Wanneer krijg ik toegang tot de online omgeving?

Zodra je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap ben je meteen ingelogd op de website. Je kunt dus meteen aan de slag met alle mooie patronen!

De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je per mail toegestuurd.

Hoe lang loopt mijn lidmaatschap?

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na afloop van deze periode kun je per maand opzeggen.

Hoe vindt de betaling plaats?

De eerste termijn betaal je met Ideal of Bancontact. Dit is nodig om je rekeninggegevens te kunnen controleren.

Vervolgens wordt het bedrag van het lidmaatschap maandelijks geïncasseerd van je betaalrekening.

Ik ben een beginnende haker, heeft het zin om lid te worden?

Jazeker heeft dat zin! We wisselen af in patronen van heel makkelijk tot uitdagend. Voor elk niveau komen er dus leuke patronen voorbij. Verder kun je elkaar en ons vragen stellen in het online Haakcafé mocht je er niet uitkomen.

Bovendien krijg je ook korting op leuke haakworkshops, zodat je je haaktechnieken kunt verbeteren.

Moet ik mijn lidmaatschap zelf verlengen?

Nee, dat is niet nodig. Je lidmaatschap wordt aan het einde van de eerste periode automatisch en steeds met een maand verlengd.

Wanneer kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na de afloop van deze periode kun je per maand opzeggen. Na opzegging zal er nog 1 maal een maandbedrag worden afgeschreven. Waarna een maand later het lidmaatschap automatisch eindigt.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een mailtje te sturen naar welkom@gekophaken.nl. Vermeld daarin je naam en per wanneer je wilt opzeggen. Hou hierbij rekening met de opzegtermijn.

Ik wil graag lid worden, maar vind het best veel geld.

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar stel dat je nu ook al elke maand voor EUR 5,= een patroon koopt en voor EUR 50,= aan garen bestelt. Dan heb je straks met 10% korting op garen en vrij toegang tot alle patronen het lidmaatschapsgeld er al uit!

Waar vind ik de Algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je HIER

Heb je nog een vraag?

Neem contact met ons op, we zijn er voor je!

Stel je vraag

Ja leuk!

Ik word een jaar lid en krijg een haakboek kado of een maand gratis!

Aanmelden

Ja leuk!

Ik word VIP-lid met nóg meer extra voordelen en een gratis maand of haakboek kado!

Aanmelden