Ledenvoordelen

10% korting bij Caro's Atelier

Caro’s Atelier is een van de grootste (online) wolwinkels van Nederland met meer dan 10.000 artikelen. Ze hebben alle grote merken garens en accessoires, zoals haaknaalden, haakpakketten en amigurumi benodigdheden. Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op je bestelling, zowel online als in de wolwinkel in Almere.
10% korting

10% korting bij Studio Woord en Draad

Studio Woord en Draad is vooral bekend van de superleuke haaknaalden met je eigen naam erop. Verder kun je er ook terecht voor o.a. mooie maat- en steekmarkeerders en (gepersonaliseerde) scharen.
10% korting

10% korting op Haakworkshops bij Studio Belovely

Nathaly van Studio Belovely geeft al jaren haakworkshops aan volwassenen, kinderen, rechts- en linkshandigen en aan beginners en gevorderden. Je bent bij haar dus zeker in goede handen 🙂 Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op de haakworkshops in haar mooie wolwinkel in Hellevoetsluis. Ook is het mogelijk dat zij op lokatie komt in de regio Hellevoetsluis.
10% korting

Voordelig mee met een te gek haakweekend!

Speciaal voor de leden van Gek op Haken wordt er een haakweekend georganiseerd door Studio Belovely aan de kust van Zuid-Holland. De datum voor een nieuw weekend wordt nog bekendgemaakt Het wordt een heel gezellig weekend waarin we volop kunnen haken, kletsen, wandelen langs het strand en lekker eten. Ook kan je kennis maken met enkele dames van het team Gek op Haken. Je betaalt nu maar EUR 265,50 i.p.v. EUR 295,-. Dit is inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden, drankjes, een stoelmassage of andere activiteit en 2 haakworkshops met een haakpakket naar keuze. Voor het volledige programma zie de website van Studio Belovely.
Haakweekend

10% korting bij Leijns Creative Greenhouse

Marjolijn en Marjolein (vandaar de naam Leijns ;-)) zijn behalve schoonzussen ook vriendinnen en hebben een passie voor haken. Misschien heb je al vaker de leuke plantjes voorbij zien komen die zij ontwerpen? Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op de haakworkshops en craft dates die zij organiseren op hun gezellige workshoplocatie in Dordrecht.
10% korting

Korting op een jaarabonnement Aan de Haak

In samenwerking met Uitgeverij Scala mogen wij een speciale EXTRA korting geven op een jaarabonnement op Aan de Haak. Aan de Haak verschijnt zes keer per jaar en is het enige échte Nederlandse haaktijdschrift. Kies een abonnement mét themanummers (6x per jaar) inclusief toegang tot het online archief en ontvang 14% extra korting van € 35,90 voor € 31,- (winkelwaarde € 64,23)
Extra korting

Korting op het boek Smûk van Wimke Tolsma

In Smûk laat Wimke, bekend van haar website wimke.nl, met 60 zelfmakers en recepten zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen. Als lid van Gek op Haken bestel je nu dit prachtige dikke boek voor maar € 15,- ipv € 17,95. Je betaalt bovendien geen verzendkosten.
Korting

10% korting bij Hugs & Things

Hugs & Things is de grootste webwinkel van de Benelux op het gebied van siliconen kralen. Ze verkopen de kralen in vele verschillende kleuren, waarvan 59 kleuren uniek zijn voor deze webshop! Bovendien zijn de kralen uitgebreid getest, waardoor ze voldoen aan alle Europese (veiligheids)eisen. Naast kralen verkoopt Hugs & Things bijvoorbeeld ook satijndraad, houten kralen en sluitingen. Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op je onlinebestelling.
10% korting

EN NATUURLIJK ALLE ANDERE VOORDELEN DIE JE VAN GEK OP HAKEN KRIJGT

  • vrij toegang tot ALLE exclusieve haakpatronen
  • leuke CAL’s (crochet alongs) waar je als lid aan mee kan doen
  • give aways speciaal voor leden
  • gezellig online haakcafé
  • en nog veel meer leuke haakzaken 🙂
  • voor onze VIP leden: 4 extra patronen per jaar en een keer per jaar een Verrassingspakket thuisgestuurd!
Lid worden?

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in op je account:

Zoek je de kortingscodes?

Zorg dat je ingelogd bent om alle kortingscodes voor leden te kunnen zien. Ben je nog geen lid? Klik dan hier.

Log daar in