CAL50

CAL
Magic Rainbow Deken

Dit is de Magic Rainbow Deken CAL. Samen maken we deze vrolijke deken, ontworpen door Martine de Regt, speciaal voor de leden van Gek op Haken.

Martine de Regt heeft weer een heel erg mooi ontwerp gemaakt. Zoals altijd gebruikt ze lekker veel kleurtjes in haar ontwerpen, waardoor haar creaties je meteen vrolijk stemmen. Ze heeft deze keer een kleurrijke deken ontworpen in twee verschillende kleurstellingen, een felle variant en een deken met zachtere kleuren. Ik 10 weken tijd gaan we hier met veel plezier aan haken.

kleuren garen

We beginnen in de eerste week met de regenboog, dus het midden van de deken. Als we het midden af hebben werken we iedere week aan een nieuwe rand met een nieuwe steek of techniek.

Dit patroon zal niet moeilijk zijn voor ervaren hakers. Heb je geen of weinig ervaring met haken? Dan is het een leuke uitdaging – er staat voldoende uitleg in de patronen om je goed op weg te helpen. Ook delen we hier een aantal instructiefilmpjes om je verder te helpen.

Klik op de knop hieronder om het informatiedocument te downloaden. Natuurlijk kun je altijd vragen stellen over het patroon in het Online Haakcafé of in de Facebook-groep.

Felle kleuren

Je vindt bij sommige weken een handige video met instructie en tips. Scroll naar beneden om naar de haakpatronen van de verschillende weken te gaan.

Vanaf donderdag 13 januari 2022 publiceren we elke donderdag vóór 12.00 uur een nieuw deel van het patroon. 10 weken lang, dus het laatste deel wordt hier geplaatst op donderdag 17 maart 2022. Na de CAL blijven de haakpatronen natuurlijk beschikbaar. Zo kun je de Magic Rainbow Deken ook op je eigen tempo haken.

Veel plezier!

Jouw welkomstcadeau

Welk haakboek kies jij?

Kies jouw welkomstcadeau uit deze vier populaire haakboeken – gratis bij een jaarlidmaatschap! We hebben ‘Haken à la Bloemen – Circles & Colors’, ‘Vrolijke Granny Squares Haken’, ‘Long Legs Amigurumi’ of ‘Helden Uit Je Kindertijd haken – De Mini’s’ voor je klaar liggen 🥳

Log in om de haakpatronen te kunnen downloaden

De haakpatronen per week

Deel jouw creatie

We vinden het leuk als je jouw Magic Rainbow deken laat zien! Om jouw vorderingen te delen of om vragen te stellen ga je naar het Online Haakcafé. Of deel op Facebook & Instagram met #gekophakenproject