Haken voor dierendag

Haken voor dierendag

Vandaag is 4 oktober en dat betekent dat het dierendag is! Het is leuk om iets speciaals te haken voor dierendag. Daarom is hier een verzameling patronen van Gek op Haken van vijf verschillende dieren. Sommige patronen zijn gratis voor iedereen, voor andere patronen moet je lid zijn van Gek op Haken – maar een ding is zeker: alle patronen zijn even leuk!

Haakpatroon: Sven het Schaapje

Dit schattige schaapje gebruikt de popcornsteek om de vacht extra wollig te lijken. Een lekker uitdagend patroon dus… Ik vind schapen zelf altijd hele leuke dieren, hopelijk jullie ook!

Gratis haakpatroon: Octopus

In deze blog leg ik je uit hoe je een octopusje haakt, zonder dat je iets hoeft te naaien! Je hoeft dus enkel te haken en vervolgens niks meer in elkaar te zetten, waardoor je extra snel klaar bent. Een heerlijk klein projectje, een project naar mijn hart! 😉

Haakpatroon: Bella Beer

Deze beer heeft een mooi jurkje en vestje aan. Je kan kleding maken in verschillende kleurtjes, zodat ze een hele kast vol heeft!

Haakpatroon: Lenny de Luiaard

Lenny de Luiaard heeft een col die je omhoog kan klappen waardoor zij zich kan verstoppen. In dit patroon worden verschillende haaksteken gebruikt, waardoor het een extra uitdagend patroon is.

Gratis haakpatroon: Teckel Kussentje

Als laatste patroon weer een gratis patroon! Perfect voor degenen die wel iets met diertjes willen haken, maar niet van de amigurumitechniek houden. Dit patroon heeft twee schattige teckeltjes die elkaar ontmoeten. Een perfect kussen voor elke hondenliefhebber dus.

Welk patroon vind jij het leukste? Of ga jij een ander dier haken voor dierendag?

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *