Gratis patroon, Teckelkussentje

Gratis patroon, Teckelkussentje

(4 klantbeoordelingen)

Patroon van: Laura Petra Haakt

Moeilijkheidsgraad: ★★☆

Laura Pietersma van de blog Laura Petra haakt ontwierp dit leuke teckelkussentje voor de kamer van haar zoontje. Het lijfje van de teckeltjes loopt door aan de achterkant van het kussentje, waardoor het ook nog eens een heel grappig accessoire is.

Speciaal voor Gek op Haken schreef zij het patroon uit, zodat al onze lezers dit leuke kussentje kunnen maken! Hoe leuk is dat?!

 • Vul je voornaam en e-mailadres in en download het patroon nu helemaal gratis!

 • Als je dit patroon download, krijg je ook de nieuwsbrief van Gek op Haken met leuke haakinspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk het Privacybeleid. Je kunt je altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
delen op social media
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

4 beoordelingen voor Gratis patroon, Teckelkussentje

 1. Silvana

  Super

 2. Nel

  Top

 3. Bep

  Hallo, heb vandaag al twee keer het patroontje aangevraagd maar jammer genoeg nog steeds niets ontvangen, heb ook in mijn spam gekeken maar daar is het ook niet binnen gekomen. Jammer zou het heel graag hebben.

  • Claudia Hartmann

   Hoi Bep, Als je even een e-mail stuurt naar welkom@gekophaken.nl dan zal ik het even voor je nakijken! Groetjes, Claudia

 4. Sofie De Zutter

  Ik heb het patroon mogen testhaken voor Laura. Het kussentje bleef enige tijd bewaard in een doos en ging vorige weel als verjaardagscadeau naar mijn metekindje, voor haar tweede verjaardag. Leuk dus om te haken en cadeau te doen!
  Fijne groetjes Sofie

Vertel anderen wat je van dit haakpatroon vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je deze ook leuk?