Teamdag Gek op Haken

Schermopname 134

Het stond al lang in mijn agenda genoteerd. Op zaterdag 27 november zou de ‘eerste’ teamdag van Gek op Haken doorgaan, waar ik voor de eerste keer als blogger van Gek op Haken bij zou kunnen zijn. De teamdag was al twee keer verschoven. Bij de Teamdag zouden vele leden van het team van Gek op Haken aansluiten; ontwerpsters, Karin, bloggers en ook de ambassadeurs.

Schermopname 134
Een deel van het team van Gek op Haken

Op de foto hierboven staat een deel van het team, kun jij iedereen herkennen?

De dag zou plaatsvinden in Berlicum. Dit is trouwens op een goede 210 km van bij mij thuis… Maar mits een tussenstop in Breda, waar ik met mede-blogger Boukje verder mocht rijden, zag ik dat wel zitten.

Helaas, wederom door de coronaperikelen, werd beslist dat de dag niet zou doorgaan. Wat ik heel erg goed begreep, want ook hier in België liepen de besmettingen enorm hoog op… Maar we werden door Karin toch nog uitgenodigd om er samen een online haaknamiddag van te maken. Met een haakwerk bij de hand, een koffietje en wat lekkers, zat ik dan op het afgesproken uur klaar. Karin had een quiz georganiseerd, waardoor we elkaar beter leerden kennen.

IMG 0224
Karin tijdens de teamdag!

Wij hebben met het team ook een leuk cadeau aan Karin gegeven voor in haar nieuwe kantoor. Een mooi schilderij met gelukwensen en kaartjes van het hele team. Ze heeft het gezellig boven de koffiehoek gehangen.

Wat was het uiteindelijk heel tof om het team van Karin, de andere bloggers en de ontwerpers ‘live’ te kunnen zien en spreken. Alleen met zo’n gezellig team kun je zo’n gezellige haakclub neerzetten ;). Wil je iedereen van ons Team ook naderbij leren kennen, dat kan hier.

Haak ze! Groetjes Sofie

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Achter de schermen

Ik ken Karin al een hele tijd, en ik ben ook al even bij Gek op Haken betrokken. Maar hoe goed kennen jullie Karin? En kennen jullie Timo al? En wie doet wat en hoe gaat dat dan? Ik ging voor je op zoek en dat kijkje achter de schermen krijg je in dit blog.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Leuk blog Sofie. Ik vond het ook jammer dat de teamdag niet doorging. Zou leuk geweest zijn om iedereen een keer te ontmoeten.
    Adrie zou me brengen en dan ging hij nog een middagje naar Den Bosch.
    De zoomsessie was ook heel gezellig. Ook de quiz was leuk. Wat hadden Karin en Marieke daar leuke vragen voor gemaakt. Ik ga duimen dat het volgend jaar wel doorgaat🤞