Team Gek op Haken

Ontmoet het team

Gek op Haken bestaat uit een team van enthousiaste en creatieve dames waaronder ontwerpers, bloggers en vertalers van haakpatronen. Wij zorgen ervoor dat Gek op Haken de grootste en gezelligste haak-community van Nederland en België is! Speciaal voor jou delen we de mooiste haakpatronen, de leukste haakblogs en inspiratie op het gebied van haken!

Karin Roosendaal

Eigenaar Gek op Haken

Karin haakt al sinds haar kindertijd, al is er ook een periode geweest dat ze liever met haar vriendinnen op pad ging. Na de geboorte van zoontje Lars heeft ze haar haaknaald weer opgepakt.

Claudia Hartmann

Hoofdredacteur / blogger

Claudia is de rechterhand van Karin en helpt mee om alle blogs en patronen op de site te zetten. Ze woont tijdelijk met haar man en 2 kinderen in Brussel en is een kei in testhaken!

Saskia Stolwijk

Ontwerper

Saskia woont met haar 2 kinderen en vriend in het mooie Den Haag. Van kinds af aan is ze al heel creatief en naast haken heeft ze nog meer creatieve hobbies zoals naaien, breien en meubels maken.

Marjan van der Leer

Ontwerper

Marjan is bij de meesten bekend als de amigurumi haakster van Nederland. Al vele schattige beestjes heeft ze ontworpen en gehaakt. Naast haken kan ze ook heerlijk koken!

Marieke Liefting

Blogger

Marieke woont in het Brabantse Hoogerheide en staat voor de klas als docent geschiedenis. Ze haakt sinds een aantal jaar en haar motto is: ‘gehaakte sjaals heb je nooit genoeg’.

Linda Daas

Ontwerper

Linda vindt, naast haar gezin van man en 2 zoontjes, haken haar lust en haar leven. Ze ontwerpt vooral sjaals, vesten en tassen waarbij ze altijd gebruik maakt van vrolijke kleuren. 

Jantine Flach

Ontwerper

Jantine werkt als kleuterjuf en is dol op zingen en natuurlijk haken. De ontwerpen van Jantine herken je aan de vrolijke kleuren, waarbij ze zich laat inspireren door haar dochtertje en zoontje. 

Feli Nicolaes

Blogger

Feli woont al haar hele leven in Amsterdam, waar ze ook werkt als programmeur. Ze is gek van kleine amigurumi haken. Verder schrijft ze blogs voor Gek op Haken en ook hierin deelt ze patroontjes voor lekker snel klaar projectjes. 

Betty Kingma

Ontwerper

Betty is geboren en getogen in Friesland waar ze samen met haar gezin in een klein dorpje woont. Sinds 6 jaar heeft het haakvirus toegeslagen en sindsdien heeft ze bijna geen dag zonder haaknaald doorgebracht.

Carolien Boele

Ontwerper

Carolien is vooral bekend van haar ontwerpen van prachtige dekens. In eerste instantie dacht ze dat ze helemaal niet creatief was, tot ze begon met haken. Naast haken gaat ze ook graag met haar vriend en 2 zoontjes naar het strand van IJmuiden.

Boukje van Haren

Blogger

Boukje staat voor de klas op een basisschool in Breda. Ze vindt het heerlijk om met de kinderen uit haar klas creatief bezig te zijn. Ook thuis is ze actief en haakt ze voor haar zoontje en twee dochters sjaals, mutsen en sokken. 

Martine de Regt

Ontwerper

Martine woont sinds een aantal jaren met haar gezin in Engeland, maar haar roots liggen in Zeeland. Haar ontwerpen hebben al in verschillende haaktijdschriften gestaan en misschien ken je haar ook wel van haar deelname aan de Haakster van Nederland.

Pleun van Hoeckel

Vertaler

Pleun is niet alleen creatief met haken, maar ook met woorden. Ze vertaalt bijvoorbeeld buitenlandse haakpatronen naar het Nederlands. Maar ook maakt ze handige templates, zoals het Patronenblad op deze site.

Jorina Joosse

Ontwerper

Jorina is druk met verbouwen van haar nieuwe huis samen met haar toekomstige man. In mei gaat ze namelijk trouwen! Haar ontwerpen herken je aan de vrolijke kleuren en afwisselende steken.

Sylvia Molenaar

Ontwerper

Sylvia woont met haar vriend in Utrecht en geeft daar les voor de klas. Het haken heeft ze van haar moeder geleerd en sinds een tijdje ontwerpt ze ook zelf. Vooral amigurumi is daarbij favoriet!

Laura Pietersma

Ontwerper

Laura is 25 jaar oud en woont met haar man en zoontje in het mooie Friesland. In het dagelijkse leven staat ze voor de klas in het voortgezet onderwijs. Ze ontwerpt vooral prachtige kleding, want dat vindt ze echt het leukste om te doen.

Sofie De Zutter

Blogger

Sofie woont in het zuiden van België en ook zij staat voor de klas bij de allerkleinste. Op haar eigen website blogt ze al jaren. Maar dan niet alleen over haken. Ze is namelijk ook gek op bakken en breien.

Marja Hermes

Ontwerper

Na 25 jaar als senior inkoper gewerkt te hebben in de it-branche is Marja nu ontwerpster van haakpatronen. Haar kleurrijke knuffels zijn onder andere geïnspireerd op de reizen die ze maakte naar Zuid-Amerika.

Timo Roosendaal

Eigenaar Gek op Haken

Timo is mede-eigenaar van Gek op Haken, samen met Karin. Hij bouwt de website, schrijft teksten en bedenkt marketing acties. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de  mountainbike of speelt hij gitaar.

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in bij Gek op Haken: