De leukste paaspatronen om te haken

IMG 1079

Twee jaar geleden schreef Karin een leuke blog over het haken van Paaspatronen. En, omdat het versieren van je huis met Pasen leuk blijft, is het tijd om de lijst te updaten. Ik zet hieronder de leukste nieuwe haakpatronen voor je op een rijtje. Ik wens je een hele fijne Pasen!

Speciaal voor onze leden hebben we dit jaar deze leuke Paashaakpatronen toegevoegd op de website:

De Paashaas Placemats van Martine de Regt en de Eierwarmers Happy van Jantine Flach. Deze creaties vrolijken je tafel wel op! Maar ook Puk Konijn een ontwerp van Sylvia Molenaar, kan met zijn handige tasje prima op zoek naar eitjes. Geef hem leuke paasachtige kleurtjes en het is een heerlijke Paas-knuffel.

Ook Marja – Pixel2Mix, zij is een van onze vaste ontwerpers, heeft een heel leuk paaspatroon ontworpen. Via haar website kun je het patroon of zelfs een haakpakket voor dit hele leuke Coco het Kippetje met Konijnenmuts of Cucu het Haantje met Konijnenhoed kopen. Heel leuk om tijdens het Paasontbijt cadeau te geven aan je (klein)kind!

Ik vind Paastakken ook altijd heel gezellig staan en mijn kinderen vinden het superleuk om ze te versieren. Echt leuk om samen mee aan de slag te gaan. Hoe leuk is het dan om daar zelfgemaakte Paashangers in te hangen?! Tof toch! Deze mooie Paashangers zijn een ontwerp van LiefsvanAnnemiek en het patroon is te koop in haar Etsy-shop.

Foto: Liefsvanannemiek

Dit lieve haasje is ook superleuk. Het is een gratis patroon van Dani’s Creaties. Wat lief met dat kleine worteltje in zijn tuinbroek!

0455953cd6415fdf278bb7b1e4f207d18d3bfd6e
Foto: Dani’s Creaties / Daniscreaties.nl

Tot slot wil ik nog even de Cupcakes voor Pasen onder de aandacht brengen. Het is zo’n gezellig patroon van Marjan van der Leer! Dit paaspatroon is op onze eigen website te downloaden, speciaal voor onze leden.

Cupcakes voor Pasen

Ik ben benieuwd waar jij mee aan de slag gaat. Laat je het me hieronder weten?

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *