De leukste paaspatronen om te haken

Pasen wordt extra leuk wanneer je je huis versiert met leuke Paashaaksels. Ben je nog op zoek naar een patroon voor een leuke paashaas, mooie accessoires om je paastafel te versieren of een mandje om de eitjes in te stoppen? Ik zet de leukste haakpatronen hieronder voor je op een rijtje. Alvast een hele fijne Pasen!

Deze leuke servetringen zijn een ontwerp van Marjan van der Leer voor de leden van Gek op Haken. Ze fleuren de hele paastafel op. Het patroon vind je HIER.

Servetringen voor Pasen

Dit schattige paaskuikentje is een gratis patroon van Sugary Sweet Design en vind je HIER.

Paaskuikentje

Met dit leuke lammetjes tasje kun je alle kanten op. Verzamel er je paaseitjes in of maak hem een stuk groter en je hebt een pyamazak. Het patroon is gratis voor de leden van Gek op Haken en vind je HIER.

Lammetjes tasje

In welke kleuren haak jij deze leuke Paashaaseieren? Het patroon is van Lalylala en is er in verschillende talen, waaronder het Nederlands. Klik HIER voor het gratis patroon.

Paashaas eieren

De paashaas is zo leuk omdat hij een schortje aanheeft waarin je allemaal kleine eitjes kunt stoppen. En wie houdt er nou niet van paaseieren? Het patroon is gratis voor leden van Gek op Haken en vind je HIER.

Paashaas met eierschortje

Deze mooie Mandala is speciaal gemaakt voor Pasen en is vernoemd naar het konijn van de ontwerpster: Luna. Het patroon is voor de VIP leden van Gek op Haken en vind je HIER.

MandaLuna

Een mandje om de paaseitjes in te bewaren mag natuurlijk niet ontbreken met Pasen. Het leuke patroon van Christel Krukkert vind je HIER.

Paashaasje met mandje

Dit patroon van Stip en Haak bestaat al even, maar blijft zo ontzettend leuk. Deze kippetjes haak je in jouw favoriete kleuren. Het gratis patroon vind je HIER.

Kipje Kitty

Ik ben benieuwd met welk patroon jij an de slag gaat. Laat je het me weten?

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Hallo,
  Ik wilde graag de paashaas met mandje gaan haken, maar voor het patroon moet ik € 3,95 betalen en het staat op jullie site.
  Ik dacht dat alle patronen gratis waren.
  Of hebben jullie voor mij een patroon van een paashaas met mandje?

  Ik hoor het graag,
  Groeten Ine

  1. Hoi Ine, de blog die jij hebt gelezen is om te inspireren. Er staan inderdaad ook links in naar patronen op andere sites. Het kan zijn dat die sites betaling vragen voor hun patroon. De paashaas met het eierrokje is wel een patroon van onze site. De patronen die wij aanbieden bij het tabje haakpatronen op de website zijn allemaal vrij toegankelijk voor onze leden. Liefs!