Terugblik op 2021

2 haakboeken kantoor 2048

Gelukkig Nieuw Jaar! Als een nieuw jaar is begonnen, word ik altijd een beetje nostalgisch. Ik denk dan graag terug aan wat ik heb het afgelopen jaar allemaal heb gedaan en bereikt. Bij Gek op Haken hebben we ook heel veel leuke dingen gedaan afgelopen jaar. Vandaar deze terugblik op 2021, kijken jullie mee terug?

Mojo Deken CAL

We begonnen 2021 met de super te gek gave CAL van de Mojo Deken, een prachtig ontwerp van Saskia Stolwijk. Zelf heb ik geen geduld om dekens te haken helaas, anders had ik deze deken zeker gehaakt. Mijn moeder heeft de deken wel gehaakt en het is echt een prachtige deken geworden. Het was ook zo leuk om jullie enthousiasme te zien, er haakten zoveel leden mee. Aan het einde van CAL hield Karin gezellig een online zoom-sessie, waarbij de leden elkaars creaties konden bewonderen.

Het succes van de Mojo Deken smaakte naar meer en daarom starten we op 13 januari met de Magic Rainbow Deken CAL. Wie doet er mee?

Twee Gek op Haken haakboeken

Daarnaast hadden we veel leuke nieuwe acties in 2021 voor onze leden, waaronder de twee unieke Gek op Haken-haakboeken. Het was een feestje om met Karin aan deze boeken te werken en het was helemaal een feest om te zien hoe blij iedereen telkens weer is met de boeken. We maakten het boek “Zomerse Haakpatronen” en het boek “Haken voor in Huis”. Ik vind ze zo gaaf geworden!

2 haakboeken kantoor 2048

Natuurlijk komen er ook dit jaar weer 2 hele leuke haakboeken uit. We zijn al druk bezig met het eerste boek dat in april 2022 zal verschijnen. Wat het thema dit keer is houd ik nog even geheim ;).

Verjaardagscadeautje

Alsof al deze extra’s nog niet genoeg zijn, startten we in 2021 ook met het versturen van leuke verjaardagscadeautjes aan onze jarige leden.

Verjaardagsbroche 1

Alle leden van Gek op Haken kregen het patroon van deze vrolijke verjaardagsbroche toegestuurd met daarbij de benodigdheden om er eentje te haken. Leuk toch?!

Ben je lid van Gek op Haken en heb je je geboortedatum nog niet doorgeven? Doe dat dan snel hier, want ook in 2022 versturen we weer leuke nieuwe verjaardagscadeautjes!

Gratis haakpatronen

Zoals jullie van ons gewend zijn, brachten we ook in 2021 elke maand een gratis haakpatroon uit voor iedereen die net als wij gek is op haken. Daarnaast verscheen ook het leuke gratis e-book “Haken voor Iedereen”.

ebook haken voor iedereen klein e1624536884288

Het uitbrengen van gratis e-books was niet nieuw, maar het is wel een “traditie” om in stand te houden, toch?! De gave gratis e-books uit 2020 “Vrolijke Dierenvriendjes” en “Netflix Kerstfilms Haken” zijn ook nog altijd via de website aan te vragen. Zou er in 2022 ook weer zo’n leuk e-book volgen?

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KreaDoe

Ik vond het ook echt heel leuk dat we afgelopen jaar uitgenodigd werden door Caro’s Atelier om een dagje naar de KreaDoe Beurs in Utrecht te komen. Wat was het leuk om daar met onze leden te praten over het lidmaatschap. We kregen zoveel energie van alle enthousiaste reacties en Marieke maakte een leuke vlog over deze dag.

Het ontmoeten van onze leden en andere haakverslaafden was zo leuk, dat je ons in 2022 vast weer ergens zult kunnen gaan vinden. Houdt de website in de gaten!

Ledenpatronen

Natuurlijk brachten we ook in 2021 weer elke week een uniek ledenpatroon uit op de website en zo wordt het aanbod op de website steeds maar groter en groter en de to do-lijsten van onze leden groeien. Ik kan helaas niet alle patronen in deze blog delen, maar hieronder enkele maandoverzichten met een paar mooie creaties.

Nog veel meer

Als ik alle leuke dingen op ga noemen die we afgelopen jaar hebben gedaan, kan ik wel een boek volschrijven ;). Zo hebben we nog leuke extra ledenvoordelen geregeld voor de leden, was er een haakweekend georganiseerd door Studio Belovely, waren er gave give aways, een hele gezellige kerst-swap, was er een cupcake challenge, is er een nieuw haakcafé gekomen, er zijn mooie VIP-verrassingspakketten verstuurd, hebben we een nieuwe frisse vrolijke huisstijl en hebben we leuke nieuwe ontwerpers en een nieuwe blogger in ons team mogen verwelkomen. Als ik dit zo teruglees dan mag ik wel zeggen dat 2021, op haakgebied een erg geslaagd jaar is geweest.

Ik hoop je heel graag te blijven zien bij Gek op Haken in 2022. Ik vind het ook heel leuk als je me hieronder laat weten wat jij vindt van Gek op Haken. Heb je nog goede ideeën voor de site? Heb je al veel patronen gehaakt van de site? Laat het me hieronder weten!

Ik wens iedereen een heel fijn nieuw haakjaar!

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *