Gek op Haken terugblik op 2022!

fireworks g87b9b3a87 1920

Het jaar 2022 is weer voorbij gevlogen. Tijd om eens even terug te kijken op al het moois dat Gek op Haken afgelopen jaar heeft georganiseerd.

Patronen

Er kwamen op de site van Gek op Haken heel wat nieuwe patronen uit dit jaar. We brachten in de eerste helft van het jaar zelfs het 250e patroon uit! Dat zijn al een heleboel patronen om uit te kiezen!

Het populairste patroon van afgelopen jaar dat werd bezocht op onze website zijn de kerstballen, een ontwerp van Marjan van der Leer. Dit is een gratis patroon voor iedereen.

CALs

Dit jaar zijn we in januari gestart met het haken van de magic rainbow deken. In een periode van 10 weken werkten we met allemaal enthousiaste hakers aan deze CAL. Een prachtig ontwerp van Martine de Regt. Ik heb deze deken zelf ook gehaakt. De deken is ondertussen bij mijn metekindje, wat was ze blij met haar kleurrijke deken. Je kan alles over de deken lezen op deze blog.

E-Books

Ondertussen zijn er ook al 4 e-books gepubliceerd op onze website, die kan je hier gratis downloaden én terugvinden. Er staat echt voor iedereen wel wat tussen, van Kerstpatronen tot amigurumi tot een boek boordevol verschillende type haakpatronen!

Blogs

Ook zijn er weer veel leuke nieuwe blogs verschenen, we hebben elke week tenminste een nieuwe blog gepubliceerd. Ik mocht voor Gek op Haken over het haak-ABC gaan bloggen, dat werd voor mij de grootste uitdaging qua bloggen voor Gek op Haken. Zelf ontdekte ik heel wat technieken, die ik als gevorderde haakster nog niet had gehaakt. Wil je nog wat lezen over het haak-ABC, klik dan hier voor een terugblik van A tot Z.

YouTube-kanaal

Zelf ben ik heel trots om jullie mee te delen dat ons YouTube-kanaal al meer dan 2300 abonnees heeft. Je vindt er heel wat technieken uitgelegd, je kan kennis maken met heel wat leden van het team waaronder ontwerpers en bloggers in een Gek op Haken live. Wil je niks missen van de nieuwe filmpjes , abonneer je daar dan snel door te klikken op de rode ABONNEREN knop!

Facebook en Instagram

Wist je dat we ook actief zijn op Instagram? En op Facebook? We plaatsen daar altijd de aankondiging van nieuwe patronen, CALs en Give Aways. Ook delen we om de 14 dagen een handige haaktip. Ben je benieuwd, volg ons dan ook daar!

Ledenvoordelen

Als lid zijn er ook heel wat voordelen bijgekomen dit jaar, waarbij je korting krijgt op tal van shops, ontdek ze hier.

Online Haakcafé

Zelf ben ik bij Gek op Haken fan van het haakcafé, daar worden heel wat gehaakte dingen geshowd en naar voor gebracht door de leden. Je kan vragen stellen, elkaar een privé bericht sturen en taggen en je kunt er meedoen aan mooie give aways speciaal voor leden. Een gezellige sfeer dus, allemaal rond haken!

Samen met het team van Gek op Haken hoop ik jullie hakend terug te zien in 2023.
Voor nu een fijn eindejaar en haak ze!

Groetjes Sofie

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Wat een mooie terugblik 2022 heb je geschreven Sofie. Wat zijn er alweer mooie patronen op de site. Ik wens jou ook een prettige jaarwisseling en een heel mooi haakjaar 2023
    COBY❣