Sofie blikt terug op 2023

Groepsfoto vierkant bewerkt

Hebben jullie dat ook? Dat wanneer je het einde van het jaar nadert, je graag eens overloopt hoe het jaar 2023 eruit ziet qua haak inspiratie, momenten en ideetjes? Wel ik ga jullie daarbij wat helpen en “Gek op haken van 2023” in de kijker plaatsen. Hier een kleine terugblik op 2023.

Voorjaar 2023

Zelf ben ik bij Gek op Haken blogger en daarom lees ik altijd sowieso alle blogs. Ik heb daar zeer van genoten. De tip die mij het meest aansprak uit een blog uit 2023 was hoe ik een gezicht kan borduren op amigurumi. Marja schreef er een blog over. Heel fijn!

Daarnaast ben ik fan van bloemen en misschien haakte je Frida’s bloemen van Martine al? Dit is een patroon uit 2023 dat zeker op mijn to do-lijstje komt te staan!

Een ander patroon uit 2023 dat mij zeer aansprak is de malaga tas, een patroon van Karin zelf. De tas is echt een must-have als je graag van shoppen houdt. Ik vind dit ook echt een super ontwerp. En wist je dat….als je nog niet kunt haken, je met de online haakcursus kunt leren hoe je deze mooie en handige tas haakt?!

Zomer 2023

De blog over de zomerchallenge door Marjolein was echt een topper. Heel wat haaksters deden mee en probeerden om dat ellenlange to do-lijstje weg te werken. Ik weet van mezelf dat ik heel graag zoiets begin, maar nooit echt vol kan houden. In het online Haakcafé werden heel veel foto’s gedeeld van creaties die werden afgemaakt en draadjes die werden weggewerkt. Het was een uitdagende, maar ook gezellige en zeer succesvolle challenge!

Zomerchallenge Afmaken voor afhakers

Ik wil jullie ook meenemen naar het haakpatroon van Marijke, gekend als Studio M, namelijk een streepje lavendel. Een prachtig zomers topje!

Najaar 2023

De aankondiging van de nieuwe CAL Flakkee Deken van Dorine, waarbij jullie vanaf januari 2024 een deken kunnen haken in 9 weken. Ik mocht het testen en ik kan jullie zeggen dat het een echte eye-catcher wordt. Ik koos de kleurrijke pasteltinten uit.

Hier zie je me bij 30 graden een winterdeken haken. Cool toch?!

En als laatste wil ik de vijfde verjaardag van Gek op haken niet vergeten. Want naast het beheren van de webshop, het bloggen, uitwerken en testen van ontwerpen, contacten met winkels regelen, opvolgen van betalingen, mails beantwoorden en nog zoveel meer, zijn jullie; de meer dan 2500 leden van Gek op haken; de mensen waarvoor we dit allemaal doen. Bedankt!

Ik haak alvast het jaar 2023 vrolijk uit en hoop op een nieuw creatief jaar voor 2024, vol met interessante blogs en mooie patronen.

Graag tot in 2024!

Haak ze!

Groetjes Sofie

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *