Relax! Met onze leukste kussens!

Relaxte kussens - Meneer Krab Kussen

Nu de zomer dan echt in aantocht is, is het de hoogste tijd om je tuin, balkon of huiskamer aan te kleden met de leukste kussens. Zodat je er lekker in kunt ploffen en genieten van een heerlijk zonnetje. Daarom heb ik de leukste kussens van Gek op Haken voor je op een rijtje gezet.

Bobbiny Korrelkussen

Als eerste op mijn lijstje om te haken staat het Bobbiny korrelkussen. Een patroon van ons aller Karin! Er zijn veel kleuren Bobbiny-garen om uit te kiezen, wat het voor mij niet makkelijk maakt. Kies ik voor blauw, ga ik voor groen of houd ik het toch neutraal? Daar ben ik nog niet over uit. De mooie structuur van het kussen spreekt mij heel erg aan, dus dit kussen moet en zal er nog komen.

Teddy Kussen

En dan staat er één van de allernieuwste kussenpatronen op mijn lijstje. Een patroon van Jorina Joosse. Namelijk het Teddy Kussen. Jorina heeft een lekker “kek” kleurtje gekozen, maar ik zie dit ook wel voor mij in een mooie neutrale kleur. Ik vind het heel leuk dat er door het gebruik van verschillende soorten garens en herhalingen een mooi patroon met reliëf ontstaat en het kussen is ook nog eens lekker knuffelbaar 😉

Biscornu (spelden)kussen

Als derde staat het Biscornu (spelden) kussen van Studio Mojo op mijn lijstje. Dit is een patroon met een 3 sterren kwalificatie, dus een wat moeilijker patroon. Die moet dus even wachten tot ik het wat rustiger heb en mij daar beter op kan concentreren. Maar het resultaat…… dat is dan echt zo’n pareltje waar je dan met recht trots op kunt zijn!

Kussen Sibby

Kussen Sibby is een kussen waar je veel kanten mee op kan. Kies je eigen kleuren en verander het strepenpatroon naar je eigen smaak. Het is een eenvoudig patroon voor de beginnende Tunisch haakster. Dat komt goed uit, want Tunisch haken heb ik allang niet meer gedaan. Ik krijg gelijk zin om de voorbereidingen te treffen en in de zomervakantie aan de slag te gaan. Dus zet dit leuke patroon van Dorine Brökling ook op jullie lijstje om met deze techniek aan de slag te gaan.

Meneer Krab Kussen

Het laatste patroon, wat ik te leuk vind, staat eigenlijk al niet meer op mijn lijstje.  Dit patroon moest en zou ik maken. Het Meneer Krab kussen van Mirjam Brinkman- de Witte. Met het stoere Barbante garen haak je in no-time het lijf. Met de wat dunnere variant maak je de poten. Dan komt het leukste onderdeel alles in elkaar zetten. Zo komt Meneer Krab tot leven. En heb ik nu een te leuk kussen voor op de tuinbank erbij!

Nu kan ik dus heerlijk relaxen in de zon en dat is wat ik de komende zomer en tijd daarna ook ga doen! Want na iets meer dan 4 jaar bloggen voor Gek op Haken zal dit het laatste blog van mijn hand zijn. Ik wil jullie bedanken voor alle leuke reacties en wens jullie een hele fijne zomer toe!

Liefs Boukje

Ga je ook een kussen haken en wil je alle haakpatronen van kussens op onze website bekijken? Klik dan hier!

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *