Meneer Krab Kussen

Meneer Krab Kussen

(3 klantbeoordelingen)

Patroon van: Mirjam Brinkman
Moeilijkheidsgraad: ★★☆

Dit gave Meneer Krab Kussen is een ontwerp van Mirjam Brinkman. Het is een heerlijk kussen om elk vertrek in je huis snel een zomers gevoel te geven. Ook leuk voor in een tuinhuisje of de kinderkamer!

Het stoere Barbante M en XL garen geeft dit kussen een robuuste uitstraling. Bovendien haakt het met een haalnaald 6 of 5 mm ook nog eens lekker snel weg! Dit gave kussen heb jij in een handomdraai op je bank liggen, zo heb je tijd genoeg over om er ook nog een voor je buurvrouw, moeder, juf, achterneef of sportleraar te maken 😉

Bestel het bijbehorende garen bij Huisje van Katoen. Vergeet niet de kortingscode voor leden in te vullen voor 10% korting!

 

Dit patroon is exclusief voor onze leden

Wil je ook lid worden en alle haakpatronen kunnen downloaden? Dan hebben we nu een heel mooi aanbod: je krijgt de eerste twee Gek op Haken haakboeken cadeau bij een jaar lidmaatschap!
delen op social media
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

3 beoordelingen voor Meneer Krab Kussen

 1. Danny van velzen

  Ik ben toch lid dat die niet door gekomen is het kussen groeten danny

  • Karin Roosendaal

   Hallo Danny, als het goed is dan moet je inderdaad het patroon kunnen downloaden. Wil je anders even een mailtje sturen naar welkom@gekophaken.nl dan gaan Claudia of Linda even met jou meekijken waarom het niet lukt.

 2. danny vanvelzen @caiway.net

  goede patronen

 3. Ayla Kuncu

  Prachtig 😻

Vertel anderen wat je van dit haakpatroon vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je deze ook leuk?