Haakpatroon: Drie kleine hartjes

Op de valreep, 4 dagen voor Valentijnsdag, heb ik nog een heel leuk patroon voor jullie geregeld! Een haakpatroon waarmee je amigurumi hartjes kunt haken in drie verschillende formaten. Lees snel verder, zodat ook jij deze leuke hartjes nog kunt haken voor je Valentijn!

Het patroon is een ontwerp van Kate McCully van MakeMeRoar Design. Zij ontwerpt patronen voor het haken van hele gave amigurumi. Ik ben al een hele tijd groot fan van de ontwerpen van Kate. Haar ontwerpen zijn heel stoer en echt uniek! Zo ontwierp zij bijvoorbeeld een gave viking en een stoere piraat!
Verder ontwerpt Kate haar patronen zo, dat je weinig in elkaar hoeft te naaien. De meeste onderdelen worden namelijk aan elkaar gehaakt, dat vind ik zo fijn en handig.
Mocht je nu ook nieuwsgierig zijn geworden naar de patronen van Kate, dan kun je haar website of haar Instagram of Facebook-pagina bekijken.

Onlangs heeft Kate een gratis patroon uitgebracht van drie Valentijnshartjes en dat heb ik, speciaal voor jullie mogen vertalen naar het Nederlands.
Het leuke van dit patroon is, dat je er echt eindeloos veel dingen mee kunt maken. Ik heb bijvoorbeeld een gezellige deurhanger gemaakt voor Valentijnsdag.

Hartjes gehaakt met Phildar PhilCoton4 en haaknaald 3 mm

Je kunt er ook een slinger mee maken of een leuk hartje voor in de armen van je gehaakte knuffel. Wat natuurlijk ook HARTstikke 😉 leuk is, is om een hart met extra dik garen te haken, zodat je een supergroot hart krijgt.

Het grote hart gehaakt met 4 verschillende draden en haaknaald 10 mm

Het haakpatroon van de “Drie kleine hartjes” kun je hieronder downloaden:

Ga jij deze hartjes ook maken en zo ja, voor wie? Laat het ons vooral weten!

Wil je nog meer Valentijnsinspiratie, lees dan ook de blog van vorige week: “Haken voor Valentijnsdag”!

6 reacties op “Haakpatroon: Drie kleine hartjes

  • Hilde Mulder zegt:

   Ik ,vind de hartjes erg leuk. Ik ben pas lid van gek op haken.
   Ik heb al heel lang niet meer gehaakt. Zou het niet te moeilijk zijn om hier mee te beginnen?

   • Claudia zegt:

    Hoi Hilde,
    Als je al eens gehaakt hebt, denk ik dat het je wel gaat lukken. Het patroon is helemaal opgebouwd uit vasten. Let wel op dat je niet te los haakt, want dan ga je de vulling zien. En, als je er toch niet uitkomt, dan mag je altijd om hulp vragen!
    Liefs, Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *