Ledenkorting bij OpMaatGehaakt en Pixel 2 Mix

Yarn and Colors Opmaatgehaakt.nl GekopHaken.nl

Leden van Gek op Haken krijgen heel veel voordelen, bij allerlei bedrijven. In mijn blog van deze maand ga ik op onderzoek naar 2 bedrijven waar we mee samenwerken: OpMaatgehaakt en Pixel 2 Mix.

OpMaatGehaakt

Wat een vrolijke webshop is dit! Als je de homepagina bekijkt zie je allemaal vrolijke foto’s van projecten en bolletjes wol. Goede binnenkomer dus!

Het is een webshop die Wendy runt vanuit Geesteren (Overijssel) en zij specialiseert zich vooral in alles dat je nodig hebt voor baby- en kinderspeelgoed. Ze heeft de webshop een jaar geleden overgenomen. Toen ze moest stoppen met haar vorige werk, kwam in diezelfde week de overname van deze webshop op haar pad. Wat een mooi toeval! Ze haakte al jaren dus dit was fantastisch nieuws!!

OMG website

Ze verkoopt bijvoorbeeld sambaballen, veiligheidsoogjes, muziekdoosjes en mobielen voor in de box. Ze verkoopt ook allerlei garens, zoals Schachenmayr, Durable en Phildar. De korting van Gek op Haken krijg je op alle Yarn and Colors garens, zoals de Charming, Epic en de Must-have. Naast alle baby- en kinderspeelgoed benodigdheden verkoopt ze ook mooie haakpakketten om dekens, kussens en kleding te haken. Dat zijn bijna allemaal Yarn and Colors pakketten, dus extra leuk met je korting!

Wat mij vooral opviel was de grote collectie boeken die Wendy aanbiedt! Ik denk dat er zeker 160 verschillende boeken te vinden zijn; van dekens tot amigurumi en van granny squares tot de nieuwe haakbijbel! Alles is aanwezig in een mooi overzicht (en ze verzenden ook naar België!).

Wendy organiseert ook een handwerkcafé: Elke dinsdag ochtend van 10 tot 12 uur en donderdagavond van 19 tot 21 uur. Als je mee wilt doen (en in de buurt van Geesteren woont 😊) , kan je via de website even een mailtje sturen om je aan te melden.

Yarn and Colors Opmaatgehaakt.nl GekopHaken.nl

Als lid van Gek op Haken krijg je in de webshop van OpMaatGehaakt.nl 10% korting op Yarn and Colors, zoals het garen, haakpakketten en accessoires. Vergeet niet de kortingscode in te vullen als je iets gaat bestellen!

Pixel 2 Mix

Pixel 2 Mix is de webshop van onze eigen Gek op Haken ontwerpster Marja Hermes. Zij is Pixel 2 Mix begonnen toen haar functie in een groot computerbedrijf kwam te vervallen en dat was dus een mooi moment om voor haarzelf te beginnen! Ze is gek op pixelhaken en patronen met een mix van pixels dus de naam was snel gekozen! Ze begon met allerlei amigurumi patronen, maar ontdekte ook al snel de corner to corner-techniek (C2C).

Logo

Met Pixel 2 Mix is ze vooral bekend van haar patronen van schattige gehaakte knuffels en de C2C-techniek die ze gebruikt in kussens en dekens. Die knuffels kennen we natuurlijk ook al van onze eigen Gek op haken website, met Piloot Bas en Pien de Pinguïn. Maar op haar eigen website staan er nog veel meer (en er staan ook gratis patronen tussen)!

Marja heeft ondertussen al veel van de wereld gezien en dat merk je aan haar patronen. Haar knuffels komen uit alle hoeken van de wereld. Ik heb al een schattige kikker en leeuw gezien, maar ook gnomes, alpaca’s, Indiaanse poolberen en prachtige lama’s!

Pixel lama

En je kan er ook haakpakketten bestellen of zelfs kant-en-klaar gehaakte knuffels kopen. Je krijg als lid van Gek op Haken natuurlijk je 10% korting op het hele assortiment, maar ze heeft ook speciaal voor onze leden haakpakketten samengesteld voor de knuffels die op de Gek op Haken website staan.

pixel2mix collectie

Als lid van Gek op Haken krijgt je 10% korting op het hele assortiment in de webshop van Pixel 2 Mix. Vergeet niet de kortingscode in te vullen als je iets gaat bestellen!

Dus heb je geen inspiratie en weet je even niet wat je moet haken…..of heb je juist al een project in je hoofd en heb je daar nog garen voor nodig? Ga naar www.pixel2mix.nl en www.opmaatgehaakt.nl!

Veel haakplezier!

Marieke

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *