Aankondiging: Knit & Knot Beurs in Tilburg

Op 12, 13 en 14 oktober is het zover dan is er weer een Knit & Knot beurs in de Koepelhal in Tilburg. Het zijn zoals ze zelf zeggen: de Brabantse brei- en haakdagen. En ook al woon ik in Brabant, ik ben er nog maar één keer geweest dus het wordt weer eens tijd om een kijkje te gaan nemen. Dit keer ga ik gezellig met mijn moeder, die ook gek is op haken.

Aankondiging Knit&Knot beurs in Tilburg
Knit & Knot beurs

Wat is er te doen?

Op de beurs is er genoeg gelegenheid om je te laten inspireren en kennis te maken met bekende en nieuwe handwerktechnieken. Alle haak- en breitechnieken komen voorbij en ook het macrameeën is al niet meer weg te denken van de beurs. Verder is er deze keer als extra thema het borduren en dan vooral in combinatie met andere technieken. Wat denk je bijvoorbeeld van een prachtig geborduurd randje op je gehaakte kussen. Dat geeft weer net iets extra’s.

        

Standhouders en workshops

Op haakgebied zijn deze keer o.a. aanwezig: CuteDutch, Handwerkjuffie, Stip & Haak, Haakplein en Haak maar aan bij Sas. Verder zijn er genoeg workshops die je kunt volgen, zoals bijvoorbeeld tunisch haken, mochila haken of je kunt een tas of bloempotje haken met XL katoen. En natuurlijk kun je weer je slag slaan bij alle verschillende stands die prachtige garens verkopen.

Zo staat Ingrid van ItteDesigns er dit jaar voor het eerst met het Bobbiny garen. Dit stoere garen uit Polen is verkrijgbaar in 3 diktes en hiermee maak je prachtige tassen of woonaccessoires. Van Ingrid mag ik 2 kaarten weggeven voor de Knit & Knot beurs dus hou het Instagramaccount van Gek op Haken in de gaten om te zien hoe je hier kans op maakt!

De prachtige Koepelhal in Tilbug waar de Knit & Knot beurs plaats vindt

Meer informatie

Voor prijzen en nog meer informatie over de beurs kijk op de site van Knit & Knot.

Wie weet zie ik je in Tilburg!

Liefs, Karin

Andere blogs

Achter de schermen

Ik ken Karin al een hele tijd, en ik ben ook al even bij Gek op Haken betrokken. Maar hoe goed kennen jullie Karin? En kennen jullie Timo al? En wie doet wat en hoe gaat dat dan? Ik ging voor je op zoek en dat kijkje achter de schermen krijg je in dit blog.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *