menu

inloggen

inloggen

De gezelligste haakwebsite van Nederland & België!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Opening Studio Belovely

Zaterdag 31 augustus was ik samen met Karin op pad naar Hellevoetsluis. Nathaly van Studio Belovely vierde op deze dag met iedereen de opening van haar winkel in Hellevoetsluis. We werden warm en hartelijk ontvangen door Nathaly en haar man, die ook meehelpt in de zaak van zijn vrouw.

Karin, Nathaly en Boukje bij de opening van Studio Belovely in Hellevoetsluis

Misschien kennen jullie Nathaly wel onder de naam Lavendel en Papaver? Of van de Haakreizen naar Griekenland en van de haakweekenden aan de Nederlandse kust die zij organiseert? En nu kun je haar dus ook leren kennen als eigenares van Studio Belovely, de winkel en webwinkel. 

Het is een kleine winkel waarin je het hele assortiment van Hoooked en Yarn and Colors kan vinden. Alle kleuren uit het assortiment op voorraad en veel kennis om je goed te kunnen adviseren. Nathaly geeft namelijk al jarenlang workshops en handwerklessen aan vele dames en kinderen.

De winkel heeft mooie voorbeelden van wat je zoal kunt maken van het garen.

Ik zeg kijk naar de fijne foto’s en ga anders als je in de buurt bent zelf een kijkje nemen, je zult met veel enthousiasme worden ontvangen! Is het niet in de buurt dan kun je ook kijken op de website van Studio Belovely daar vind je de webwinkel, voor al je online wolbestellingen.

Kortings- en winactie!!

Om de opening van Studio Belovely te vieren, geldt er deze maand nog een leuke kortingsactie voor alle volgers van Gek op Haken! Wanneer je in september 2019 een aankoop doet bij Studio Belovely in de winkel of webshop dan krijg je 10% korting op het garen en de accessoires (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen). Gebruik hiervoor de kortingscode GH20199

Bovendien maakt iedereen die deze maand een aankoop doet ook nog eens kans op een te gekke prijs. Je kunt namelijk een geheel verzorgd haakweekend aan de Nederlandse kust winnen. Wie wil dat nou niet?

Adres van de winkel:
Studio Belovely
Rijksstraatweg 69
Hellevoetsluis

Deel dit blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Plaats een reactie

Ik ben Boukje

Blogger voor Gek Op Haken. En dus ook gek van haken. Het liefst haak ik sjaals, vesten, dekens en items voor in het interieur. Amigurumi zul je niet zo snel van mijn hand zien. Maar af en toe wil ik dat wel eens proberen. Naast haken houd ik ook van breien, naaien, lezen, koken, fotograferen, stylen in huis, yoga en wandelen met onze hond. Ook ben ik dol op mijn vriend en onze drie kinderen. Zonder hen geen projecten, want er is bijna altijd wel iemand die een nieuwe sjaal, muts of deken nodig heeft. Gelukkig maar, want dan kan ik weer aan de slag! Vind je het leuk om te zien en lezen wat ik maak? Kijk dan eens op mijn Instagram-pagina of op mijn eigen website.

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in op je account: