Op Wolexpeditie: Limoentje

IMG 4717

Ik ben weer eens op wolexpeditie geweest, deze keer zijn Karin en ik naar wolwinkel Limoentje in Oosterhout geweest!

Het is een hele mooie winkel met mooie garens, op een locatie die handig te bereiken is met de auto. Dat vind ik wel zo fijn; auto voor de deur parkeren en snel naar binnen! En als je dan met tassen vol met wol naar buiten komt, staat je auto tenminste lekker dichtbij, haha.

Eigenaresse Loes verkoopt vooral garens van Langyarns, Scheepjes, het prachtige Novita en Lammy Yarns. Er is ook veel keuze voor sokkenwol, wat natuurlijk helemaal hip is op dit moment.

Het is een winkel waar veel mensen komen voor advies en een praatje. Er is genoeg gezelligheid te vinden en je kan zelfs buiten in het zonnetje gaan zitten haken! Ze heeft ook al bedrijfsuitjes georganiseerd; dan komt er een groepje mensen een haakworkshop volgen! Onwijs leuk om zo binnen een bedrijf de creatieve mensen op ideeën te brengen!

Limoentje was eerst alleen een webshop in Ulvenhout, maar er gaat toch niets boven een stenen winkel waar je de verschillende kleurtjes even met elkaar kunt vergelijken. Of je wilt het garen even zelf in je handen vasthouden om aan te voelen of iets kriebelt? De winkel hangt vol met voorbeelden van dekens en kledingstukken ter inspiratie. De webshop is er nog steeds, dat is dan weer handig voor de mensen die niet in de buurt van Oosterhout wonen.

Limoen 5

En waarom de winkel ‘Limoentje’ heet? Loes was op zoek een vrolijke, frisse en fruitige naam. En vooral; geen enkele wolwinkel in Nederland heet zo, dus op en top uniek!

Als je nu voor minimaal €50 bestelt krijg je super leuke projectbag erbij!! Èn een extra leuk weetje: je krijgt hier als Gek op Haken maar liefst 12,5% korting!

Limoentje

Als je me zoekt…ik ga snel wat Novita bestellen, want ik ben ter plekke helemaal verliefd geworden op dit garen! De openingstijden zijn: Woensdag tot en met vrijdag van 10.00-15.30 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

En nog even een tip als je op vakantie gaat naar Texel. Ga in Den Burg even langs bij Saszies!

Mooie winkel met genoeg producten van Texelse schapenvachten…maar ook mooie wolletjes! Heerlijk om ff tussen de bolletjes katoen en wol te snuffelen, werkt extra versterkend voor je vakantiegevoel!

Veel plezier!

Ken jij nog leuke wolwinkels waar ik ècht een keer naartoe moet? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Groetjes, Marieke

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Bij “Wolsalon” in Tienen (België )
    Super gezellig haakcafe met lekkere desserts en drankjes, Scheepjes wol.. boeken.. en een vriendelijk onthaal 👍👍👍