Nooit meer gedoe met onduidelijke patronen?

Onze haakpatronen zijn getest, duidelijk en altijd in het Nederlands

Jouw volgende haakproject start hier! Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 100 top kwaliteit haakpatronen in het Nederlands. Als je nu lid wordt van Gek op Haken kies je een geweldig haakboek als welkomstkado óf krijg je de eerste maand voor maar €1!

sluit je aan bij 1500+ leden

wat dacht je van korting op wol?

Nooit meer gedoe met onduidelijke patronen? Onze haakpatronen zijn getest, duidelijk en altijd in het Nederlands

Jouw volgende haakproject start hier! Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 100 top kwaliteit haakpatronen in het Nederlands. 

Als je nu lid wordt van Gek op Haken kies je een geweldig haakboek als welkomstkado óf krijg je de eerste maand voor maar €1!

sluit je aan bij 1500+ leden

wat dacht je van korting op wol?

Haken is een heerlijke hobby!

Maar...herken je dit ook?

Hoe fijn zou het zijn als er één site is waarop alleen maar leuke en duidelijke Nederlandstalige haakpatronen te vinden zijn? Zo hoef je nooit meer te zoeken en kun je meteen aan de slag!

binnen 5 minuten beginnen

Word nu lid van Gek op Haken en sluit je aan bij meer dan 1500 andere haakfans!

je bent al lid vanaf €12,95 p/m

Voordelen voor leden

Als lid van Gek op Haken heb je het goed. Je krijgt namelijk een heleboel aantrekkelijke voordelen!

Exclusieve haakpatronen

Elke woensdag een nieuw exclusief, Nederlands haakpatroon voor de leden van Gek op Haken. Speciaal voor jou gemaakt. En...leden downloaden alle patronen gratis!

10% KORTING BIJ CARO'S ATELIER

Dat is fijn: leden krijgen 10% korting bij Caro’s Atelier. Deze (online) wolwinkel heeft een prachtig assortiment garens, haakpakketten en accessoires op haakgebied.

Het haakcafé

We hebben een supergezellige online haakcommunity, het Haakcafé. Pak een kop thee, laat jouw mooiste creaties zien, stel vragen en klets gezellig mee met de andere leden, bloggers en ontwerpers.

Evenementen speciaal voor leden

Speciaal voor de leden van Gek op Haken worden er te gekke workshops, haakweekenden en evenementen georganiseerd. Daar kun jij dus ook bij zijn!

Fijne verjaardag!

Natuurlijk laten we jouw verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan! Je krijgt een leuk kadootje voor die extra feestelijke dag 🥳

2x per jaar patronenboekje

We kiezen twee keer per jaar de beste haakpatronen van de website en bundelen die in een leuk patronenboekje. Exclusief voor leden: verzamel ze allemaal!

Vragen staat vrij

Stel al jouw vragen aan de ontwerpsters, bloggers en teamleden van Gek op Haken en leer steeds meer haakvaardigheden. We zijn er voor je 🙂

Nog veel meer

Profiteer van speciale Give aways, Cals (crochet along), aanbiedingen en nog meer leuke voordelen van het lidmaatschap.

"Hoi, ik ben Karin van Gek op Haken. Als je lid wordt zorg ik er voor dat jij nóg meer plezier aan het haken gaat beleven!"

Ik weet genoeg, hoe kan ik lid worden?

Kies jouw welkomstkado

Wat een fijne aanvulling op mijn hobby. Ik ben heel erg blij met mijn abonnement en kijk iedere keer weer uit naar nieuwe patronen. Daarnaast is het haakcafé een schat aan informatie en gezelligheid. Ga vooral zo door en blijf ons verrassen!

Saskia Wijnen-Fransen

Ik heb uit nieuwsgierigheid een abonnement genomen. De patronen zijn heel leuk en divers. Zijn er genoeg die al op mijn to-do-lijstje staan. Het concept is écht waar voor je geld. Zo jammer dat er maar 24 uur in een dag zitten!

Margriet Swierstra-van der Veen

Toen ik las dat je op deze website een lidmaatschap kon nemen heb ik er geen moment over nagedacht! Hoe leuk is het lid te zijn van een groep waar iedereen dezelfde passie heeft, waar leuke patroontjes te vinden zijn en je vragen kunt stellen, zonder gezeur en gemiep! Word een beetje hebberig van alle leuke patroontjes die ik hier tegen kom, en ik lees graag even de vragen en reacties op ‘ons’ haakcafe. Ik ben fan!!!

Margrit van Huis

0 +

haakpatronen

0 +

blogs

0 +

leden

Kies jouw lidmaatschap

HALFJAAR LIDMAATSCHAP

€ 12,95 / maand

JAAR LIDMAATSCHAP

€ 12,95 / maand

Haak Je Restjes Op
Annemarie Huijser

Het Minivolkje
Olka Novytska

Magneet Dieren Haken
Rosanne Briggeman

Eerste maand

€1

Fijn aanbod:
eerste maand voor maar €1

VIP LIDMAATSCHAP

€ 16,95 / maand

Haak Je Restjes Op
Annemarie Huijser

Het Minivolkje
Olka Novytska

Magneet Dieren Haken
Rosanne Briggeman

Eerste maand €1

Fijn aanbod:
de eerste maand voor maar €1

Mijn verhaal:
zo is Gek op Haken begonnen

Mijn naam is Karin en ik haak al heel wat jaren. Als kind vond ik het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn. In mijn tienerjaren heeft het even op een laag pitje gestaan. Uitgaan, mijn vriendinnen en de liefde vond ik toen belangrijker.

Twaalf jaar geleden tijdens mijn zwangerschap van onze zoon Lars heb ik het weer opgepakt. Heerlijk om voor de kinderkamer en ook voor de rest van het huis leuke accessoires te haken! Wat ik wel frustrerend vond, is dat je soms zo enorm moet zoeken op internet naar leuke patronen. Dan zag ik op Pinterest allemaal leuke haakcreaties kwam ik uit op een Russische site of bij een Spaans patroon. Of dan had ik wel een leuk Nederlands patroon, maar dan kwam ik er toch niet helemaal uit en legde ik het uiteindelijk maar weer weg.

Dat schoot niet op zo…

Stel dat ik dat eens anders zou gaan doen? Hoe fijn zou het zijn als er één website is waarop alleen maar leuke en duidelijke Nederlandstalige patronen te vinden zijn? Maar ook een plek waar je de ontwerper vragen kunt stellen als je vastloopt in een patroon. Waar je contact kunt hebben met andere gezellige haaksters.

En dan bedoel ik niet een massale groep, maar een kleinere club met positief gestemde hakers en haaksters. En verder ben ik dol op kortingen, dus er zouden ook zeker leuke voordelen op het gebied van haken moeten zijn. Vanuit die gedachte ben ik Gek op Haken begonnen. Ik ben supertrots op het resultaat en ik weet zeker dat jij het ook geweldig gaat vinden!

Nederlandse haakpatronen Bij Gek op Haken vind je alles voor jouw hobby

Alle haakpatronen onbeperkt downloaden, heel veel voordelen en kortingen voor leden. Een gezellig, super handig en leerzaam haakcafe. 

En als je nu lid wordt van Gek op Haken kies je een haakboek als welkomstkado óf krijg je de eerste maand voor maar €1!

Heb je nog vragen over het lidmaatschap?

Naast de prachtige haakpatronen en het gezellig online haakcafé krijg je als lid nog meer leuke voordelen. Alle voordelen voor leden kun je vinden in het Menu: klik op Ledenvoordelen. Wanneer je bent ingelogd als lid vind je daar ook de kortingscodes die je nodig hebt om gebruik te maken van sommige ledenvoordelen.

Zodra je je hebt aangemeld voor het lidmaatschap ben je meteen ingelogd op de website. Je kunt dus meteen aan de slag met alle mooie patronen!

De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je direct per mail toegestuurd.

Downloaden: Ga naar de website en klik rechts bovenin op Inloggen. Je vult je e-mailadres in en het wachtwoord. Je weet dat je bent ingelogd op de website, wanneer je in het menu het Online haakcafé ziet staan. Ga nu in het menu naar Haakpatronen. Kies een patroon uit en klik op de roze knop Download patroon. Je kunt het patroon opslaan, uitprinten of vanaf je scherm lezen.

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na afloop van deze periode kun je per maand opzeggen.

De eerste termijn betaal je met Ideal, Bancontact of Creditcard. Dit is nodig om je rekeninggegevens te kunnen controleren.

Vervolgens wordt het bedrag van het lidmaatschap maandelijks geïncasseerd van je betaalrekening.

Jazeker heeft dat zin! We wisselen af in patronen van heel makkelijk tot uitdagend. Voor elk niveau komen er dus leuke patronen voorbij. Verder kun je elkaar en ons vragen stellen in het online Haakcafé mocht je er niet uitkomen. Je kunt op onze pagina met tutorials heel veel handige filmpjes bekijken met haaksteken en technieken.

Bovendien krijg je ook korting op leuke haakworkshops, zodat je je haaktechnieken kunt verbeteren.

Bij aanmelding heb je een e-mail gekregen met daarin je wachtwoord (kijk in je spam als je de e-mail niet hebt gezien). Ga naar de website en klik rechts bovenin op Inloggen. Je vult je e-mailadres in en het wachtwoord. Je weet dat je bent ingelogd op de website, wanneer je in het menu het Online haakcafé ziet staan. Ga nu in het menu naar Haakpatronen. Kies een patroon uit en klik op de roze knop Download patroon. Je kunt het patroon opslaan, uitprinten of vanaf je scherm lezen. Veel haakplezier!

VIP-leden die lid zijn geworden tussen 1 januari en 30 juni krijgen elk jaar het Verrassingspakket half november thuis gestuurd.
Ben je VIP lid geworden tussen 1 juli en 31 december, dan ontvang je jouw pakket elk jaar rond half mei.
In elk Verrassingspakket zit een prachtig haakpatroon met bijpassend garen, haakgadgets en ander leuks.

Nee, dat is niet nodig. Je lidmaatschap wordt aan het einde van de eerste periode automatisch en steeds met een maand verlengd.

Jouw lidmaatschap loopt, afhankelijk van jouw keuze, minimaal 6 of 12 maanden. Na de afloop van deze periode kun je per maand opzeggen. Na opzegging zal er nog 1 maal een maandbedrag worden afgeschreven. Waarna een maand later het lidmaatschap automatisch eindigt.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een mailtje te sturen naar welkom@gekophaken.nl. Vermeld daarin je naam en per wanneer je wilt opzeggen. Hou hierbij rekening met de opzegtermijn.

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar stel dat je nu ook al elke maand een patroon koopt en garen bestelt. Dan heb je met 10% korting op garen en vrij toegang tot alle patronen het lidmaatschapsgeld er zo uit!

Staat je vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op. We zijn er voor je!

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in bij Gek op Haken: