Ontmoet het team

Team Gek op Haken

Gek op Haken bestaat uit een team van enthousiaste en creatieve ontwerpers, bloggers en vertalers van haakpatronen. Wij zorgen ervoor dat Gek op Haken de grootste en gezelligste haak-community van Nederland en België is! Speciaal voor jou delen we de mooiste haakpatronen, de leukste haakblogs en inspiratie op het gebied van haken!

Claudia Hartmann

Hoofdredacteur / Blogger

Claudia is de hoofdredacteur en de rechterhand van Karin. Ze helpt mee om alle blogs en patronen op de site te zetten en is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor die leuke haakboeken. Ze woont met haar man en twee kinderen in het zuiden van Nederland en is een kei in testhaken!

Sanne de Niet

Medewerker Marketing en Communicatie

Sanne is een 26-jarige creatieveling die sinds 2016 altijd wel één of meerdere projecten op de haaknaald of de breinaalden heeft staan. Je kunt haar kennen van Chai Crafts, het platform waar zij haar projecten en eigen patronen deelt. Na afgelopen zomer haar studie te hebben afgerond, werkt zij nu met veel plezier bij Gek op Haken.

Timo Roosendaal

Eigenaar Gek op Haken

Timo is mede-eigenaar van Gek op Haken, samen met Karin. Hij bouwt de website, schrijft teksten en bedenkt marketing acties. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de mountainbike of speelt hij gitaar.

Vera Jansen

Klantenservice

Vera is een creatieve duizendpoot. Ze houdt van haken, breien en ander handwerk. Ze tekent veel, speelt meerdere muziekinstrumenten en woont met man en kinderen in Ridderkerk.

Marieke Liefting

Blogger / Tutorials

Marieke ken je van onze tutorials, ze woont in het Brabantse Hoogerheide en is consulent nieuwe media voor de bibliotheek. Ze haakt al een paar jaar en haar motto is: ‘gehaakte sjaals heb je nooit genoeg’.

Linda Daas

Ontwerper / Klantenservice

Linda vindt, naast haar gezin van man en 2 zoontjes, haken haar lust en haar leven. Ze ontwerpt vooral sjaals, vesten en tassen waarbij ze altijd gebruik maakt van vrolijke kleuren.

Marjan van der Leer

Ontwerper

Marjan is bij de meesten bekend als de amigurumi haakster van Nederland. Al vele schattige beestjes heeft ze ontworpen en gehaakt. Naast haken kan ze ook heerlijk koken!

Saskia Stolwijk

Ontwerper

Saskia woont met haar twee kinderen en vriend in het mooie Den Haag. Van kinds af aan is ze al heel creatief en naast haken heeft ze nog meer creatieve hobbies zoals naaien, breien en meubels maken.

Jantine Flach

Ontwerper

Jantine werkt als kleuterjuf en is dol op zingen en natuurlijk haken. De ontwerpen van Jantine herken je aan de vrolijke kleuren, waarbij ze zich laat inspireren door haar dochtertje en zoontje.

Carolien Boele

Ontwerper

Carolien is vooral bekend van haar prachtige dekens. Ze ontdekte pas hoe creatief ze was toen ze begon met haken. Ze gaat ook graag met haar vriend en twee zoontjes naar het strand van IJmuiden.

Marja Waalwijk

Blogger/ontwerper

Marja is oud-docent Nederlands, enorm creatief en bedenkt, ontwerpt en publiceert haar eigen patronen. Ze haakt al jaren en vindt het fijn andere haaksters iets te leren. Favoriete doelgroep: haar kleinkinderen.

Martine de Regt

Ontwerper

Martine woont met haar gezin in Engeland, maar haar roots liggen in Zeeland. Haar ontwerpen hebben al in vele haaktijdschriften gestaan en je kent haar ook van de Haakster van Nederland.

Laura Pietersma

Ontwerper

Laura is 25 jaar en woont met haar man en zoontje in het mooie Friesland. Daar staat ze voor de klas in het voortgezet onderwijs. Ze ontwerpt prachtige kleding, dat vindt ze echt het leukste om te doen.

Sofie De Zutter

Blogger

Sofie woont in het zuiden van België en staat voor de klas bij de allerkleinsten. Op haar eigen website blogt ze al jaren. Maar dan niet alleen over haken. Ze is namelijk ook gek op bakken en breien.

Marja Hermes

Ontwerper

Na 25 jaar als senior inkoper gewerkt te hebben in de it-branche is Marja nu ontwerpster. Haar patronen van kleurrijke knuffels zijn onder andere geïnspireerd op haar reizen naar Zuid-Amerika.

Dorine Brökling

Ontwerper

Deze dame komt je misschien bekend voor: ze won in 2020 de ontwerpwedstrijd De Haakster van Nederland. Naast het ontwerpen, werkt ze als stagebegeleider in het onderwijs.

Marijke van den Broeck

Ontwerper

Marijke ontwerpt vooral prachtige kleding in alle maten die er zijn. Verder werkt deze creatieve dame in de ict en woont ze , samen met haar man en twee kinderen, in België.

Anouck Specker

Ontwerper

Met haar twee kinderen woont Anouck in het altijd gezellige Vlaardingen. Naast het ontwerpen en maken van amigurumi’s werkt ze als receptioniste en is ze dol op het inrichten van haar huis.

Betty Kingma

Ontwerper

Betty is geboren en getogen in Friesland waar ze met haar gezin in een klein dorpje woont. Sinds 6 jaar heeft het haakvirus toegeslagen en sindsdien heeft ze bijna geen dag zonder haaknaald doorgebracht.

Jorina Joosse

Ontwerper

Jorina is druk met verbouwen van haar nieuwe huis samen met haar toekomstige man. In mei gaat ze namelijk trouwen! Haar ontwerpen herken je aan de vrolijke kleuren en afwisselende steken.

Ebrine Hoevers

Ontwerper

Ebrine werkt als medisch secretaresse op de SEH van Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp. Ze woont met man, 2 dochters en 2 honden in Zoetermeer.
Het haken heeft zij zichzelf aangeleerd in december 2016. En ontwerpen doet Ebrine vanaf het voorjaar van 2021. Veelal zet zij tekeningen die haar jongste dochter speciaal hiervoor maakt, om in haakpatronen. Superleuk teamwork!

Teuni Klok

Ontwerper

Teuni woont met haar man in Aalst (GLD). Naast haar administratieve baan vindt ze het heerlijk om in haar vrije tijd met draad bezig te zijn. Vooral haken, maar macramé doet ze ook graag ter afwisseling. Ze was al een tijdje gastontwerpster en vind het heel leuk om nu bij het vaste team te komen.

Annemarie Arts

Ontwerper

Al van jongs af aan is Annemarie creatief bezig. In 2010 leerde zij zichzelf haken met online filmpjes en een oud boek uit de bibliotheek. Al snel ontdekte ze de passie van het zelf ontwerpen met haaknaald en draad en volgende in 2011 haar eerste boek. De eerste uit een reeks van vele, want inmiddels zijn er 15 boeken van haar hand uitgebracht.

Haar inspiratie en ideeën haalt ze uit de kleine dagelijkse dingen om haar heen, maar ook haar kinderen zijn een grote inspiratiebron voor haar vaak kleurrijke ontwerpen!