Ontmoet het team

Team Gek op Haken

Gek op Haken bestaat uit een team van enthousiaste en creatieve ontwerpers, bloggers en vertalers van haakpatronen. Wij zorgen ervoor dat Gek op Haken de grootste en gezelligste haak-community van Nederland en België is! Speciaal voor jou delen we de mooiste haakpatronen, de leukste haakblogs en inspiratie op het gebied van haken!

Karin Roosendaal

Eigenaar Gek op Haken

Karin haakt al sinds haar kindertijd, al is er ook een periode geweest dat ze liever met haar vriendinnen op pad ging. Na de geboorte van zoontje Lars heeft ze haar haaknaald weer opgepakt. Lees hier meer over Karin, ze vertelt zelf hoe Gek op Haken begonnen is.

Claudia Hartmann

Hoofdredacteur / Blogger

Claudia is de hoofdredacteur van Gek op Haken en de rechterhand van Karin. Ze helpt mee om alle blogs en patronen op de site te zetten en is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor die leuke haakboeken. Ze woont met haar man en twee kinderen in het zuiden van Nederland en is een kei in testhaken!

Marieke Liefting

Blogger / Tutorials

Marieke ken je van onze tutorials, ze woont in het Brabantse Hoogerheide en is consulent nieuwe media voor de bibliotheek. Ze haakt al een paar jaar en haar motto is: ‘gehaakte sjaals heb je nooit genoeg’.

Linda Daas

Ontwerper / Klantenservice

Linda vindt, naast haar gezin van man en 2 zoontjes, haken haar lust en haar leven. Ze ontwerpt vooral sjaals, vesten en tassen waarbij ze altijd gebruik maakt van vrolijke kleuren.

Vera Jansen

Klantenservice

Vera is een creatieve duizendpoot. Ze houdt van haken, breien en ander handwerk. Ze tekent veel, speelt meerdere muziekinstrumenten en woont met man en kinderen in Ridderkerk.

Timo Roosendaal

Eigenaar Gek op Haken

Timo is mede-eigenaar van Gek op Haken, samen met Karin. Hij bouwt de website, schrijft teksten en bedenkt marketing acties. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de mountainbike of speelt hij gitaar.

Saskia Stolwijk

Ontwerper

Saskia woont met haar twee kinderen en vriend in het mooie Den Haag. Van kinds af aan is ze al heel creatief en naast haken heeft ze nog meer creatieve hobbies zoals naaien, breien en meubels maken.

Marjan van der Leer

Ontwerper

Marjan is bij de meesten bekend als de amigurumi haakster van Nederland. Al vele schattige beestjes heeft ze ontworpen en gehaakt. Naast haken kan ze ook heerlijk koken!

Jantine Flach

Ontwerper

Jantine werkt als kleuterjuf en is dol op zingen en natuurlijk haken. De ontwerpen van Jantine herken je aan de vrolijke kleuren, waarbij ze zich laat inspireren door haar dochtertje en zoontje.

Carolien Boele

Ontwerper

Carolien is vooral bekend van haar prachtige dekens. Ze ontdekte pas hoe creatief ze was toen ze begon met haken. Ze gaat ook graag met haar vriend en twee zoontjes naar het strand van IJmuiden.

Boukje van Haren

Blogger

Boukje staat voor de klas op een basisschool in Breda. Ze vindt het heerlijk om met de kinderen creatief bezig te zijn. Thuis haakt ze voor haar zoontje en twee dochters sjaals, mutsen en sokken.

Marja Waalwijk

Blogger

Marja is oud-docent Nederlands, enorm creatief en bedenkt, ontwerpt en publiceert haar eigen patronen. Ze haakt al jaren en vindt het fijn andere haaksters iets te leren. Favoriete doelgroep: haar kleinkinderen.

Martine de Regt

Ontwerper

Martine woont met haar gezin in Engeland, maar haar roots liggen in Zeeland. Haar ontwerpen hebben al in vele haaktijdschriften gestaan en je kent haar ook van de Haakster van Nederland.

Laura Pietersma

Ontwerper

Laura is 25 jaar en woont met haar man en zoontje in het mooie Friesland. Daar staat ze voor de klas in het voortgezet onderwijs. Ze ontwerpt prachtige kleding, dat vindt ze echt het leukste om te doen.

Sofie de Zutter

Blogger

Sofie woont in het zuiden van België en staat voor de klas bij de allerkleinsten. Op haar eigen website blogt ze al jaren. Maar dan niet alleen over haken. Ze is namelijk ook gek op bakken en breien.

Marja Hermes

Ontwerper

Na 25 jaar als senior inkoper gewerkt te hebben in de it-branche is Marja nu ontwerpster. Haar patronen van kleurrijke knuffels zijn onder andere geïnspireerd op haar reizen naar Zuid-Amerika.

Dorine Brökling

Ontwerper

Deze dame komt je misschien bekend voor: ze won in 2020 de ontwerpwedstrijd De Haakster van Nederland. Naast het ontwerpen, werkt ze als stagebegeleider in het onderwijs.

Marijke van den Broeck

Ontwerper

Marijke ontwerpt vooral prachtige kleding in alle maten die er zijn. Verder werkt deze creatieve dame in de ict en woont ze , samen met haar man en twee kinderen, in België.

Anouck Specker

Ontwerper

Met haar twee kinderen en man woont Anouck in het altijd gezellige Vlaardingen. Naast het ontwerpen en maken van amigurumi’s werkt ze als receptioniste en is ze dol op het inrichten van haar huis.

Betty Kingma

Ontwerper

Betty is geboren en getogen in Friesland waar ze met haar gezin in een klein dorpje woont. Sinds 6 jaar heeft het haakvirus toegeslagen en sindsdien heeft ze bijna geen dag zonder haaknaald doorgebracht.

Jorina Joosse

Ontwerper

Jorina is druk met verbouwen van haar nieuwe huis samen met haar toekomstige man. In mei gaat ze namelijk trouwen! Haar ontwerpen herken je aan de vrolijke kleuren en afwisselende steken.

Odette Blaak

Ambassadeur

Odette is, naast ambassadeur, één van de vaste testhakers van Gek op Haken. Daarnaast werkt ze met veel plezier in een handwerkwinkel.

Marga de Boer

Ambassadeur

Marga is sportief en druk met wandelen, hardlopen en actief in het bestuur van een sportclub. Ze haakt het liefst Tunisch en is gek op haar gezin en hondje!

Miranda Wolvers

Ambassadeur

In de zomer is Miranda vaak te vinden in de haven van Beugen waar ze havenmeester is. Haar haakprojecten hebben daarom ook regelmatig een maritiem thema.