Review: Aan de Haak Kerstspecial 2021

LKzNIEBJStyKmA2ISNps3w

Eind oktober viel de nieuwste special van Aan de Haak op de deurmat. Tijd om inspiratie op te doen en aan de slag te gaan met een leuk patroon uit het magazine, voor een gezellige review.

LKzNIEBJStyKmA2ISNps3w

Eerst heb ik een aantal keer het magazine doorgebladerd. En, ik bleef maar bladeren want wat een hoop leuks staat er in! Een supertoffe kerstboom, een mooie tafelloper, een vrolijke kerstmus, een hoes voor om een fles wijn en nog veel meer leuks is er in het tijdschrift terug te vinden.

De volgende drie patronen sprongen er voor mij wel uit: de kerstgnomen, de notenkraker en de kerstmus. Laat dat nu alle drie amigurumi zijn. Iets wat ik niet zo snel zal haken, maar waar ik mij af en toe toch aan waag. Tijd om dat weer eens te doen.

Ik koos ervoor om te beginnen met de Kerstgnome. Dit is een project met lekker dik garen van Scheepjes. Het haakt vlot weg en heeft leuke details. Het haken van de baard met het fluffy garen was wel even een dingetje. Tip: Feli heeft een blog geschreven hoe je makkelijk met fluffy garen kunt haken, dit kun je hier lezen. Tijdens het haken van de muts heb ik wel een doortelfoutje gevonden. De beschrijving van elke toer klopt, maar niet de stekenaantallen. Maar als je een doorgewinterde haakster bent is dit wel te zien. In een paar dagen tijd heb je zo een hele gezellige kerstkabouter gehaakt.

Hierna heb ik de notenkraker ook nog gemaakt. Deze heb ik op 1 dag gehaakt alles klopte en het was echt een makkie om te maken. De vele leuke details van deze figuur maken het helemaal af. De gouden details en de snor maken het een leuk en afwisselend patroon met een, zeg nu zelf, allerleukst resultaat. Als ik er zelf ook 1 wil hebben, moet ik nog wel even aan de slag, want mijn jongste is met deze aan de haal gegaan.

Dus ben je nog op zoek naar leuke inspiratie voor de kerst ga dan zeker naar de winkel voor deze editie.

Heb je interesses in een abonnement? Via Gek op Haken krijg je een mooie korting. Kijk hiervoor bij de ledenvoordelen.

Ik ben in ieder geval al helemaal in de stemming voor Kerst door deze special van Aan de Haak!

Groetjes Boukje

x1J8s8tOR5OC�63ow6QJug

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *