Patronen die je zo in je koffer kunt stoppen

Iced Tea Hoesje

Ah, eindelijk écht zomer! Heerlijk! Heb je al vakantieplannen? Ik vind het altijd fijn om op vakantie lekker wat te haken. Omdat ik op vakantie ook graag dingen ga bekijken, een duikje neem in het zwembad of de zee, lange wandelingen maak en heerlijk uit eten ga, heb ik niet altijd tijd om lang achter elkaar te haken. Ik maak daarom graag kleinere projectjes op vakantie, die ik ook tijdens de vakantie kan afmaken. Bovendien is het ook wel fijn als mijn projectjes niet teveel plek in beslag nemen in mijn koffer, zodat ik ook voldoende plek overhoud voor mijn outfits ;).
In deze blog vind je daarom een aantal patronen die je zo in je koffer kunt stoppen om mee te nemen… Zomaar wat ideetjes voor deze zomervakantie!

En ga je met het vliegtuig? Dan is het handig om het blog van Marieke even te lezen, het staat vol tips voor vliegende hakers en haaksters 😁

Zon (gratis patroon)

Omdat iedereen wat zonneschijn in zijn of haar leven kan gebruiken ontwierp Saskia van StudioMojo dit prachtige stralende zonnetje. Je kunt het op verschillende manieren gebruiken: maak er een knuffeltje, een rammel- of knijpspeeltje of een muziekdoosje van.

Zonnig beursje

Kijk, een klein portemonneetje met zonnebloemen erop! 🌻 En, bijtjes, want die horen er ook bij! Dit Zonnig Beursje wordt gehaakt in de mochila techniek!

Haken & vliegen

Wat ga je tijdens die 10 uur durende vlucht naar een verre bestemming doen? Haken natuurlijk…maar mag een schaartje en haaknaald wel mee aan boord? Hoe zit het nou precies met de regels? Lees de blog van Marieke.

Candyman

Toen Anouck aan haar dochter vroeg wat voor haar nou echt de zomer omschrijft, maakte de kleine dame een mooie tekening van Candyman. Een popje gemaakt van allemaal lekkers. Wie houdt er niet van? Heerlijke donuts, koude ijsjes en zure zuurtjes!☀️

Iced Tea Hoesje

Dit is een heerlijk tussendoor-projectje. Fijn om erbij te pakken of om mee te nemen naar het strand of park. De citroentjes op het hoesje geven je een heerlijk zomergevoel. 😎

Wat een hoop leuke patronen, je neemt ze makkelijk mee en kunt ze tijdens je vakantie lekker haken. Voetjes in het zwembad, de zee of een teiltje water. Zo zit je op de camping, het strand of je eigen tuin of balkon er lekker bij de komende weken! ⛱️😍

Oh en wist je dat we al 40 patronen met het woord zomer in de omschrijving? Zoek er eens op in de zoekfunctie bij de haakpatronen en bekijk al onze leuke zomerse patronen voor nog meer inspiratie!

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *