menu

inloggen

inloggen

De gezelligste haakwebsite van Nederland & België!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Leuke patronen om een kadootje te haken

Heb jij ook wel eens dat je een paar dagen voor een feestje bedenkt dat je iets leuks wilt meenemen? Iets wat je zelf gehaakt hebt, want iets zelf gemaakt doet het altijd goed. Ik heb een aantal leuke kleine haakprojectjes voor je op een rij gezet. Met wat restjes garen en een middagje tijd haak je zo iets leuks dat zeker in de smaak gaat vallen.

Waarschijnlijk heb je ze al eens voorbij zien komen. De leuke regenbogen van Martine de Regt. Haak er één met dun haakkatoen en je kunt hem leuk aan een kadootje vastmaken. Of haak hem met dik haakkatoen waardoor hij groter wordt en je hem voor het raam kunt hangen. Het gratis patroon vind je HIER.

Regenbogen

Onderzetters zijn altijd een leuk kadootje om te geven. Wanneer je ze haakt in de kleuren van iemands inrichting dan wordt het pas echt een persoonlijk kado. Deze leukerds zijn een ontwerp van Jorina van Crochet Rainbow Tales. Ze zijn speciaal voor de leden van Gek op Haken en het haakpatroon vind je HIER.

Dots and stripes mandalas

Niet alle kinderen zijn dol op badderen of zichzelf (laten) wassen. Maar ze zijn vaak wel dol op gekke gezichtjes. Dus dat wassen is geen probleem meer met deze leuke washandjes. Het grappige haakpatroon is van Studio Mojo. Klik HIER voor het gratis patroon.

Washandjes met funny faces

Nog op zoek naar een last minute kraamkadootje? Wat denk je van deze leuke piraten rammelaar. Mocht je geen rammeltje in huis hebben dan kun je 2 dopjes van een plastic flesje aan elkaar lijmen met wat rijst of kraaltjes erin. Zorg er natuurlijk wel altijd voor dat het niet los kan gaan. Marjan van der Leer ontwierp het leuke haakpatroon van Piraatje Paul. Het is een gratis haakpatroon dat je HIER kunt vinden.

Rammelaar Piraatje Paul

Tot slot nog een leuk gratis patroon waar elk meisje groot of klein blij van wordt. Scrunchies zijn momenteel hartstikke populair om te dragen in je haar of als accessoire om je arm of aan je tas. En natuurlijk ook nog eens lekker snel klaar. Het toffe patroon vind je HIER.

Toffe scrunchies

Ik hoop je zo weer wat inspiratie te hebben gegeven voor een leuk gehaakt kadootje. Er zijn vast nog meer hele leuke patroontjes die lekker snel klaar zijn. Weet jij er ook één die niet mag ontbreken aan dit lijstje, laat het me hieronder weten!

Deel dit blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Plaats een reactie

Ik ben Karin

Mijn naam is Karin en ik ben gek op haken. Ik haak vooral graag kleding, sjaals, dekens, en kleine projectjes voor in huis. Samen met mijn man Timo en zoon Lars woon ik in Hoogerheide in het zuiden van het land. Ik ben eigenaar van Gek op Haken en samen met mijn team, dat bestaat uit bloggers en ontwerpers, hopen wij jou te inspireren op haakgebied voor nog meer haakplezier!

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in bij Gek op Haken: