Haken voor Valentijn

We naderen stilaan februari, de maand waarin we onze geliefden wat meer kunnen verwennen. Om die  geliefden te laten weten dat we aan ze denken, kun je iets haken voor Valentijn. Ik heb hieronder wat ideeën voor jullie op een rijtje gezet.

Ik wil eerst de liefdevolle haakpatronen die op Gek op Haken staan in de kijker plaatsen.

Het Cross-My-Heart kussen (patroon voor leden) staat pas enkele weken op de site. Het wordt gehaakt met de corner to corner techniek. Door het hartjespatroon is het bijzonder geschikt om te haken voor iemand. Zo laat je zien dat je aan die persoon denkt.

Ik vond ook liefdevolle, gevulde hartjes, die je in het klein kan haken. Zo kan je ze als slinger met een 3 tal onder elkaar hangen. Of, je maakt een extra grote versie, als kussen. Lief, toch?

Verder kan je je partner of een ander verrassen met een set hartige pannenlappen (patroon voor leden) of gewoon om jezelf hartelijk te verwennen.

Vorig jaar schreef blogster Claudia ook een hartige blog over Valentijn. Daar staat een patroon van een gehaakt hartje.

Nu vond ik op de blog van Martine de Regt ook nog een gehaakt hartjes vorm. Ik haakte enkele  hartjes en wil die binnenkort opsturen en in mijn buurt rondhangen. Met een liefdevolle boodschap erbij. Gewoon zomaar, om mensen een hart onder de riem te steken.

Misschien wil je zo’n hartje wel geven aan je geliefde, maar ook aan andere mensen, die je nu wat minder kan zien.

Dus een oproep, haak wat kleine hartjes, stuur ze op of geef ze aan mensen die nu wat extra Liefde verdienen. Of hang ze gewoon rond in je buurt, zodat die zomaar meegenomen kunnen worden.

Laat ons samen mekaar liefdevolle wensen geven. Is Valentijnsdag niet bij uitstek de geschikte dag om dit te doen? Wat ga jij haken voor valentijn?

Ik duik alvast mijn restjes voorraad in!

Fijne groetjes Sofie

Andere blogs

Achter de schermen

Ik ken Karin al een hele tijd, en ik ben ook al even bij Gek op Haken betrokken. Maar hoe goed kennen jullie Karin? En kennen jullie Timo al? En wie doet wat en hoe gaat dat dan? Ik ging voor je op zoek en dat kijkje achter de schermen krijg je in dit blog.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Hoi Sofie,
    Ik vind je hartjes zooo leuk, ik ben snel begonnen, met de kleinste.
    Natuurlijk weer te snel. Want je moet ze vullen, maar dat staat niet in de beschrijving. Dus ik dacht, ik vul hem dan maar niet. Natuurlijk moest dat wel!!
    Hij is wel leuk geworden hoor, maar ik haal hem toch maar uit en begin opnieuw.
    Zo gaat dat wel vaker bij mij, eerst fout doen, en dan pas goed. Maar bedankt voor de leuke patronen. Groetjes, Hannie