Haakweekend met Studio Belovely

winkel 6

Vrijdag 12 november was het dan zover! Karin en ik zijn mee geweest op een supergezellig haakweekend van Studio Belovely met nog 7 andere dames. Samengevat: veel haken, wandelen en thee drinken; een top weekend dus!

Het haakweekend werd georganiseerd door Studio Belovely en was deze keer alleen voor leden van Gek op Haken. Het zou eigenlijk vorig jaar al hebben plaatsgevonden, maar vanwege de Coronamaatregelen was het al 2x verplaats. Nu kon het dan eindelijk doorgaan! Iedereen was getest en zo vertrokken we dus naar ons vakantiehuisje in Hellevoetsluis.

Op vrijdagmiddag werden we ontvangen door Nathaly van Studio Belovely. Zij organiseert allerlei haakweekenden in Nederland en haakreizen naar Griekenland. Leden van Gek op Haken krijgen bij haar een leuk extraatje als ze een reis boeken.

We konden van tevoren al een project uitkiezen om tijdens het weekend te kunnen haken. Ik koos voor een leuke mand voor Kerst. Maar, ik had ook kunnen kiezen voor een sjaal, tas of een kussen.

We zaten in een superleuk huisje in het vakantiepark Cape Helius met uitzicht op het water van de haven. We konden daar vandaan ook makkelijk een rondje wandelen en dat hebben we dan ook dagelijks gedaan. Nathaly kookte elke avond heerlijk voor ons en ze kwam elke ochtend samen ontbijten met warme broodjes van de bakker. Een goede start van de dag dus!

Op zaterdagmiddag hebben we ook nog een bezoekje kunnen brengen aan de wolwinkel van Nathaly in Hellevoetsluis (ze heeft ook een webshop). Ze verkoopt garens van Hoooked, Lang Yarns, Durable en Borgo de’Pazzi. We hebben even heerlijk kunnen shoppen, omdat we thuis natuurlijk nog niet genoeg garen hadden ;). Dat probleem herkennen jullie vast wel.

Ik ben gelijk ook maar aan de slag gegaan met een idee voor mijn swap-maatje, omdat ik meedoe aan de Kerstswap van Gek op Haken. De andere dames hebben me geholpen om een idee uit te werken en zo kon ik in de winkel een mooi bolletje oranje garen scoren 😊.

Het hele weekend hebben we dus zitten haken aan het project dat we konden kiezen van Studio Belovely. Maar, natuurlijk hadden we ook onze eigen projecten meegenomen. We hadden allemaal een auto vol omdat we anders bang waren dat we niet genoeg hadden om te kunnen haken, haha. Maar er was ook tijd voor een wandeling en kletsen natuurlijk. Onder de 8 dames die mee waren, zaten 3 ambassadeurs en ook Dorine die een mooi Tunisch gehaakt kussen heeft ontworpen voor Gek op Haken. Een ècht Gek op Haken-weekend dus!

We hebben het weekend afgesloten met een strandwandeling bij Rockanje en een gezellige lunch.

Karin en ik kwamen doodmoe thuis. Een heel weekend haken, kletsen, lekker eten en de strandwandeling waren genoeg om thuis op de bank te ploffen en na te genieten van een gezellig weekend.

Bedankt voor de organisatie en ik kan iedereen aanraden om een keer mee te gaan met Studio Belovely!

Groetjes, Marieke

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *