Gek op Haken Webshop

duo ha pm 1280

Gek op Haken bestaat inmiddels bijna 5 jaar en inmiddels is er naast het lidmaatschap ook de leuke Gek op Haken Webshop. In de loop der tijd zijn er al aardig wat leuke producten in de webshop verschenen. Sinds een paar weken kan iedereen leuke Gek op Haken goodies kopen in de webshop, maar leden hebben altijd een streepje voor, zij kopen de mooie producten met 10% korting!

Graag deel ik mijn drie favoriete Gek op Haken producten met je:

Met stip op 1: de nieuwe haakagenda

En nee, dat is niet alleen omdat er een patroon van mij in staat ūüėä (dat vind ik wel heel gaaf natuurlijk). Het is een planner zonder datums, dus je kan er in gaan werken vanaf elk willekeurig moment. Je kan hem ook gebruiken als dagboek of agenda, als een “journal” waarin je je dagelijkse pluspunten noteert of een planner voor al je haakprojecten, alles is mogelijk!

Er staan 12 patronen in, waardoor jij je niet hoeft te vervelen. En natuurlijk kan ik de lentekrans van een niet nader te noemen ontwerpster zeker aanbevelen.

Een mooie 2e plaats: de patronenmap met projectbladen

Ik ben voor mijn werk dagelijks bezig met computers, telefoons en digitale documenten. Maar als het op haken aankomt, werk ik liever met de papieren versie van een patroon. Ik wil dus graag de patronen printen en kunnen ordenen. Lang leve de patronenmap dus! Je krijgt er gelijk tabbladen bij om alle patronen in categorie√ęn te verdelen. Ik werk altijd met categorie√ęn zoals dekens, kussens, kleding, tassen, enzovoort. Maar ben je een amigurumi fan, dan zou je kunnen werken met categorie√ęn zoals dieren, poppen, stripfiguren, natuur, en nog veel meer. Bij de map zitten ook 20 projectbladen om alle informatie van je projecten op te noteren, zoals de gebruikte haaknaald en materialen. Mocht je na 20 bladen nog meer nodig hebben, de projectbladen zijn gelukkig ook los verkrijgbaar.

3e plaats: de linnen tas

Ik ben een groot fan van duurzaamheid en het klimaat. Ik ben dus zeker ook een fan van het afschaffen van plastic tassen, helemaal als ik dan zo’n leuke Gek op Haken tas kan gebruiken! Ik heb in elke handtas wel een linnen tasje zitten, handig om altijd in de buurt te hebben! En dan is deze natuurlijk extra leuk èn stukken beter dan de saaie neutrale linnen tasjes zonder de bonte kleuren. Hier word ik gelijk vrolijk van en dan is boodschappen een stuk leuker geworden!

Als lid heb je exclusief toegang tot extra producten die anderen niet kunnen kopen èn je krijgt een leuke korting.

Heb jij de haakagenda al in huis? Laat het weten in een reactie hieronder, dan hoor ik graag welk patroon je favoriet is!
Meteen shoppen in de webshop? Klik dan op deze link: Naar de webshop.

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *