menu

inloggen

inloggen

De gezelligste haakwebsite van Nederland & België!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Gek op Haken op YouTube

Heb je dat ook soms? Je wil iets haken, maar je komt niet uit met de schriftelijke uitleg van de steek? Wel daar hebben wij met Gek op Haken een prima werkinstrument voor. Op YouTube hebben we een Gek op Haken-kanaal, waar Marieke heel veel haaksteken en -technieken uitlegt. 

Super handig die filmpjes, zowel voor beginners, als voor gevorderden. Want ik kan me voorstellen dat je als beginner echt wel veel hebt aan de uitleg via een filmpje. Zo heb je heel wat haaksters die zelfs leren haken, via filmpjes.
Een groot voordeel bij een filmpje is dat je het meermaals terug kan bekijken en zelfs eventjes op pauze kan zetten. Makkelijk om de steek echt onder de knie te krijgen, terwijl je oefent.

Neem gerust een kijkje op het YouTube kanaal van Gek op Haken. Daar kan je je via de rode knop abonneren. Dan mis je niks van de nieuwe filmpjes die er worden gepost.

Instructiefilmpjes

De filmpjes beginnen met het maken van een opzetlus. Iets wat je echt nodig hebt om te haken, niet?!

Verder kan je zien hoe je een lossenketting haakt, een vaste, stokjes en nog zoveel meer om het haken echt te leren.

Natuurlijk zijn er voor beginners aanvullend en voor gevorderden zeker filmpjes beschikbaar op ons Gek op Haken YouTube-kanaal. Daarin worden verschillende steken uitgelegd waaronder de parelsteek, de kreeftsteek en de popcornsteek.

Weet je hoe je ‘corner 2 corner’ kan haken? Dat is de steek waarbij je hokjes haakt, zoals bij het Cross My Heart kussen. Deze techniek staat ook in een filmpje uitgelegd, klik hier.

Ook de verschillende manieren om een reliëfstokje te haken, de steek die je voor het ‘Stoer Structuurvest’ nodig hebt, zijn er duidelijk uitgelegd. 

Alsook bij het gratis haakpatroon van de polswarmers en hoofdband op onze site, heb je de reliëfstokjes- steek nodig.

Gek op Haken LIVE

Hou je van het luisteren naar een gezellige babbel waarbij Karin mensen interviewt, dan kan je dat ook terugvinden op het YouTube-kanaal van Gek op Haken. Neem er gerust een kopje thee of koffie en een haakwerkje bij. Zalig om deze gesprekken terug te gaan beluisteren en zo andere enthousiaste haaksters beter te leren kennen.

En nu “hop, hop” allen abonneren op ons YouTube-kanaal Gek op Haken. 😉

Fijne groetjes,
Sofie

Deel dit blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Plaats een reactie

Ik ben Sofie

Hey, Ik ben Sofie De Zutter, bekend als blogger “Fie bakt, haakt en breit!”. Als Belgische, woon ik met mijn man en onze 2 tieners in het zuiden van België, dicht tegen de Franse grens.
Ik haak of brei (bijna) elke dag, meestal terwijl ik ‘luisterend’ tv kijk, om te ontspannen. Want overdag ben ik juf Sofie bij de allerjongsten van de school, een leuke creatieve job, waarin ik zoveel energie haal. Ik heb een passie voor bakken, vooral de alledaagse baksels worden hier wel gesmaakt.
Hier vind je mijn Instagrampagina, mijn facebookpagina en mijn eigen website.

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in bij Gek op Haken: