Boekreview: Happy Living van Lisanne Multem

Lisanne is bekend van haar blog Happy Handmade Living (voorheen Draad & Praat) en haar eerst haakboek Haak je happy. Dit eerst boek staat vol met leuke haakprojecten voor de kinderkamer. In het boek Happy Living dat nu uit is staan veel meer verschillende technieken. Dus niet alleen haken maar ook breien, werken met kurk, macramé, borduren, verven en naaien. Erg leuk als je van afwisseling houdt en handig bent met verschillende technieken of daar juist wat meer over wilt leren.

4 verschillende seizoenen

Het boek is opgedeeld in de 4 seizoenen. In de lente komen de bekende cactussen voorbij met ook nog 2 leuke kussen varianten die je kunt haken. Voor de zomer zijn het vooral de fijne zelfmakers voor buiten, zoals vrolijke boomlichtjes, een geknoopte zomerse slinger of stoere windlichthoezen voor op de tuintafel. Zodra het kouder wordt komen de herfstprojecten aan de beurt en daarmee ook de dikkere garens. Er is een heerlijke stoere omslagsjaal, lekkere groffe kussens om te haken en feestelijke onderzetters. Tot slot de winter met daarin een stoere chunky poef en een prachtige ijsblauwe grof gehaakte woondeken.

Binnenkant boek

Tot slot

Het boek is prachtig vorm gegeven en alle projecten worden duidelijk uitgelegd. Ook staat de moeilijkheidsgraad erbij. Wat ik zelf altijd wel heel handig vind. Door de mooie foto’s krijg je meteen zin om zelf aan de slag te gaan. Als eerste ga ik beginnen aan de Urban Jungle sjaal. Deze sjaal heeft een hele mooie open structuur die ik nog niet eerder heb gehaakt. Lisanne gebruikte 7 bollen Yarn and Colors Fabulous in de kleur Amazon. Ik heb zelf gekozen voor hetzelfde garen maar dan in de kleur Glass. Ben je benieuwd hoe de sjaal is geworden hou dan even mijn Instagram in de gaten, want daar komt natuurlijk een foto op als hij af is :-).

Via deze link kan je het boek bestellen.

Urban jungle sjaal haken

Andere blogs

Achter de schermen

Ik ken Karin al een hele tijd, en ik ben ook al even bij Gek op Haken betrokken. Maar hoe goed kennen jullie Karin? En kennen jullie Timo al? En wie doet wat en hoe gaat dat dan? Ik ging voor je op zoek en dat kijkje achter de schermen krijg je in dit blog.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    1. Hoi Verie, wat leuk om te horen. Ik heb van de week ook op jouw site zitten neuzen. Ook zo leuk om jouw blogs te lezen. En ik zag iets voorbij komen over nieuwe plannen.. spannend hoor, ben benieuwd! Liefs, Karin