Review Aan de Haak Amigurumi Special

IMG 20211129 164055 01

Als ik een plaatselijke boekenwinkel binnenstap, ben ik altijd geneigd om richting de haak boeken én de haak tijdschriften te stappen. Hoe kan dit ook anders met zo’n ‘liefde’ voor het haken. Ik kocht eigenlijk nog nooit een haaktijdschrift, maar deze keer had ik de kans om de ‘Amigurumi Special’ van “Aan de Haak” in te kijken en te beoordelen. Hierbij dus een review van de Aan de Haak Amigurumi Special!

Zelf word ik ontzettend blij van het gepriegel, de kleine onderdelen en de leuke dingen die tot leven komen tijdens het haken van amigurumi.

IMG 20211129 164055 01

Deze Amigurumi Special, waarop je trouwens als lid van Gek op Haken korting krijgt bij het jaarabonnement (klik voor het ledenvoordeel op deze link) is goed gevuld, namelijk met 22 haakprojecten. Ik las ook dat ‘Aan de Haak’ 6x per jaar verschijnt en het ‘Amigurumi Magazine’ 4x per jaar.

Het tijdschrift heeft een handig A4-formaat, waarbij verschillende ontwerpers hun creatie naar voor brengen, elk op hun eigen manier. De keuze is dan ook heel uiteenlopend, dus in het tijdschrift vind je voor elk wat wils.

Hou je liever van een punnikurumi stokstaartje of Koosje koukleum. Wat dacht je van een toffe peer en de ijsbeer Puck, die je trouwens kan voorzien van een kerstmuts? Of een troostkonijn, die je bij het zien alleen maar wil aaien én vasthouden…

Mijn oog viel op de vuurpijlen, waar er 4 verschillende exemplaren duidelijk worden uitgelegd. Het is een patroon van Dorine Bröklin, ook één van de vaste ontwerpers van Gek op Haken. Ik koos natuurlijk voor de blauw- witte vuurpijl. Deze knaller zal het feest tijdens oudjaar wel extra opvrolijken, niet?! Bij het patroon staat vermeld welk garen, haaknaald en andere benodigdheden je zal nodig hebben om alles te kunnen haken.

Naast de vele amigurumi patronen kom je ook in contact met adressen van webshops, altijd fijn om te ontdekken. Je vindt er ook een handige link om de diverse haaktechnieken aan te leren.

IMG 20211120 111635 01

Ik ben alvast fan, omdat je met een tijdschrift een inkijk krijgt in meerdere ontwerpers en zo kan proeven van de verschillende ontwerpen.

Heb jij al eens een haak tijdschrift gekocht of heb je liever een boek in je bezit?
Haak ze!

Groetjes Sofie

Wist je dat je als lid van Gek op Haken niet alleen korting krijgt op de Aan de Haak, maar ook heel wat voordelen bij webshops kan verkrijgen via deze link?

IMG 20211120 111144 01

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *