menu

inloggen

inloggen

De gezelligste haakwebsite van Nederland & België!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Haakvakantie naar Griekenland

Zie jij jezelf al zitten op een prachtig Grieks eiland met allemaal gezellige vrouwen? Leuke haakworkshops, gezellig kletsen, heerlijk eten. Even er helemaal tussenuit en tijd voor jezelf.

Nathaly van Studio Belovely organiseert haakreizen naar Griekenland en zorgt ervoor dat alle vrouwen 6 dagen lang kunnen genieten. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende haakprojecten die zowel voor beginners als voor gevorderden geschikt zijn. Alle materialen neemt ze voor je mee dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

En wil je liever een ochtend zwemmen, een boekje lezen of snorkelen. Ook dat kan, want je bent helemaal vrij in wat je gaat doen. Er worden ook nog een aantal leuke optionele excursies georganiseerd, waaronder een boottrip rond het eiland.

Dus zie zij jezelf al zitten in het zonnetje? Er zijn genoeg vrouwen die alleen gaan en daar weer nieuwe vriendschappen op doen. Of ga je liever met je vriendin of buurvrouw? Alles is mogelijk. Gezellig wordt het in ieder geval met al die vrouwen die houden van garen, wol en haken ?

Wat het nog eens extra leuk maakt, is dat ik een kortingscode mag weggeven. Als je boekt voor 1 mei met de code GEKOPHAKEN19 dan krijg je 10% korting op de reis. Hoe leuk is dat!

Voor meer informatie en om te boeken ga naar de website van Studio Belovely en klik HIER.

Deel dit blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Plaats een reactie

Ik ben Karin

Mijn naam is Karin en ik ben gek op haken. Ik haak vooral graag kleding, sjaals, dekens, en kleine projectjes voor in huis. Samen met mijn man Timo en zoon Lars woon ik in Hoogerheide in het zuiden van het land. Ik ben eigenaar van Gek op Haken en samen met mijn team, dat bestaat uit bloggers en ontwerpers, hopen wij jou te inspireren op haakgebied voor nog meer haakplezier!

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in bij Gek op Haken: