Haakvakantie naar Griekenland

Zie jij jezelf al zitten op een prachtig Grieks eiland met allemaal gezellige vrouwen? Leuke haakworkshops, gezellig kletsen, heerlijk eten. Even er helemaal tussenuit en tijd voor jezelf.

00 met bloesem

Nathaly van Studio Belovely organiseert haakreizen naar Griekenland en zorgt ervoor dat alle vrouwen 6 dagen lang kunnen genieten. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende haakprojecten die zowel voor beginners als voor gevorderden geschikt zijn. Alle materialen neemt ze voor je mee dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

En wil je liever een ochtend zwemmen, een boekje lezen of snorkelen. Ook dat kan, want je bent helemaal vrij in wat je gaat doen. Er worden ook nog een aantal leuke optionele excursies georganiseerd, waaronder een boottrip rond het eiland.

Dus zie zij jezelf al zitten in het zonnetje? Er zijn genoeg vrouwen die alleen gaan en daar weer nieuwe vriendschappen op doen. Of ga je liever met je vriendin of buurvrouw? Alles is mogelijk. Gezellig wordt het in ieder geval met al die vrouwen die houden van garen, wol en haken ?

Wat het nog eens extra leuk maakt, is dat ik een kortingscode mag weggeven. Als je boekt voor 1 mei met de code GEKOPHAKEN19 dan krijg je 10% korting op de reis. Hoe leuk is dat!

Voor meer informatie en om te boeken ga naar de website van Studio Belovely en klik HIER.

00 sfeerfoto

We hebben nog veel meer haakinspiratie, -tips en -nieuwtjes

Regelmatig onze nieuwste blogs en gratis haakpatronen in je mailbox? Schrijf je in voor de populairste haak-nieuwsbrief, al meer dan 50.000 haakfans gingen je voor!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere blogs

Achter de schermen

Ik ken Karin al een hele tijd, en ik ben ook al even bij Gek op Haken betrokken. Maar hoe goed kennen jullie Karin? En kennen jullie Timo al? En wie doet wat en hoe gaat dat dan? Ik ging voor je op zoek en dat kijkje achter de schermen krijg je in dit blog.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *