Pierre de Slak

Patroon van: Stip en Haak voor Villa Pardoes*

Moeilijkheidsgraad: ★★☆

*Pierre de Slak is een ontwerp van Stip en Haak. De ontwerpster stelt het patroon van de slak gratis beschikbaar aan Villa Pardoes. Afgesproken is dat het patroon alleen wordt gebruikt om te haken voor Villa Pardoes! Het patroon is dus niet bedoeld voor eigen gebruik!

Leden van Gek op Haken kunnen het patroon downloaden. Ben je geen lid, maar wil je Pierre wel graag haken voor Villa Pardoes, dan kan je contact met ze opnemen via hun social media kanalen.

Gratis haakpatroon

Dit haakpatroon is alleen voor leden van Gek op Haken. Klik hier voor meer informatie over ons lidmaatschap.

Ben je lid? log dan in om te kunnen downloaden.

Specs

Categories: , , , Tags: , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Villa Pardoes ontvangt jaarlijks ongeveer 600 gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind. Dankzij de steun van donateurs, sponsoren en vrijwilligers beleven zij een onvergetelijke vakantie waarin het ziek zijn even naar de achtergrond verdwijnt. Villa Pardoes, een blijvende betovering! Wekelijks ontvangt Villa Pardoes 12 gezinnen, die bij hen verblijven en die zij blij maken met Pierre de Slak die aan het einde van de vakantieweek mee mag naar huis.

Gek op Haken draagt dit goede doel een warm hart toe en daarom vragen wij onze leden om vooral heel veel Pierres te haken en op te sturen naar Villa Pardoes.

Pierre de Slak is een ontwerp van Stip en Haak. De ontwerpster stelt het patroon van de slak gratis beschikbaar aan Villa Pardoes. Afgesproken is dat het patroon alleen wordt gebruikt om te haken voor Villa Pardoes! Het patroon is dus niet bedoeld voor eigen gebruik!

Leden van Gek op Haken kunnen het patroon downloaden. Ben je geen lid, maar wil je Pierre wel graag haken voor Villa Pardoes, dan kan je contact met ze opnemen via hun social media kanalen.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pierre de Slak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *