Haakpatroon Kussen Madelief

gehaakt kussen madelief

Patroon van: Huisje van Katoen

Moeilijkheidsgraad: ★☆☆

Gebruikte haaksteken: Golfjessteek (Lossen, vasten en stokjes)

Benodigdheden: 2 bollen Barbante en Haaknaald 5 en 6

Patroon in het Nederlands


haakkatoen

Deel dit blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ik ben Karin

Mijn naam is Karin en ik ben gek op haken. Ik haak vooral graag kleding, sjaals, dekens, en kleine projectjes voor in huis. Samen met mijn man Timo en zoon Lars woon ik in Hoogerheide in het zuiden van het land. Ik ben eigenaar van Gek op Haken en samen met mijn team, dat bestaat uit bloggers en ontwerpers, hopen wij jou te inspireren op haakgebied voor nog meer haakplezier!

Meer blogs? Wat dacht je hier van:

Plaats een reactie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in op je account: