Haakpatroon dekentje met stoere structuur

Patroon van: Studio Mojo

Moeilijkheidsgraad: ★☆☆

Gebruikte haaksteken: Lossen en Vasten paarsgewijs
(vasten en minderen)

Benodigdheden: 6 bollen Julia garen van de Zeeman en Haaknaald 7

Patroon in het Nederlands


Deel dit blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ik ben Karin

Mijn naam is Karin en ik ben gek op haken. Ik haak vooral graag kleding, sjaals, dekens, en kleine projectjes voor in huis. Samen met mijn man Timo en zoon Lars woon ik in Hoogerheide in het zuiden van het land. Ik ben eigenaar van Gek op Haken en samen met mijn team, dat bestaat uit bloggers en ontwerpers, hopen wij jou te inspireren op haakgebied voor nog meer haakplezier!

Meer blogs? Wat dacht je hier van:

2 gedachten over “Haakpatroon dekentje met stoere structuur”

    • Hoi Janneke, dit kan zeker ook met haaknaald 6, maar hangt een af van de dikte van het garen dat je gebruikt. Het beste kan je een klein proeflapje haken en kijken of je het zelf mooi vindt worden.
      Groetjes, Karin

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Welkom

Ben je lid? Log dan hier in. Ben je nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie

Log in op je account: