April doet wat hij wil….

BCWA1476 2

…6 patronen van Gek op Haken met een eigenwijze knipoog!

Na maart roert zijn staart, komt ook nog april doet wat hij wil. Een eigenwijze maand qua weer, al hoop ik dat de zon zich wel wat vaker gaat laten zien. Daarom 6 patronen van Gek op Haken met een eigenwijze twist, knipoog of net dat beetje anders dan anders. Lees gauw mee!

Zeshoek deken

Allereerst een deken die ik onder de aandacht wil brengen. Want we kennen natuurlijk allemaal de rechthoekige of vierkante dekens wel. Maar wat dacht je van dit pareltje? Net even anders qua vorm, maar net zo warm en comfortabel: de Zeshoek Deken! Echt een deken met een knipoog naar de standaard vormen. Deze wil ik echt nog eens gaan maken!

Bloemensjaal Rosanne

Zit je binnen te kniezen omdat het weer eens regent? Niet doen! Zet dit vrolijke haakwerkje op en je hult jezelf in voorjaarsbloemen. Bloemensjaal Rosanne bestaat uit allemaal aan elkaar gehaakte bloemen, niet iets wat je vaak ziet. Zo geef je iedere outfit een frisse lente look. En hul je jezelf in voorjaarsbloemen.

Assymmetrische Poncho Trui

Dit patroon is voor de mensen die wel durven onder ons. Want van asymmetrisch moet je wel houden. Maar zeg nu eens zelf, het is wel echt eens anders dan anders. Een patroon met een heerlijke eigenwijze twist is de Assymmetrische Poncho Trui echt wel! Kies je favoriete kleuren, ga aan de slag en als er dan een lekkere dag tussenzit kun jij zo op pad. Is het wat frisser dan hul je jezelf in deze heerlijke poncho (of binnen in huis als je de verwarming nu dan toch echt niet meer aan wilt zetten op een koudere dag).

Rainbow Kussen

Wil je eens een anders-dan-anders kussen in je huis? Dit Regenboogkussen is een hele leuke aanvulling tussen je gewone vierkante kussens op de bank. Echt een kussen met een knipoog. Je kunt de regenboog aanpassen naar je eigen kleuren uit je interieur zodat hij goed op je bank past. De tijd dat een regenboog altijd in rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violette moest worden uitgevoerd is voorbij. Dus geef die regenboog je eigen eigenwijze twist.

Lammetjes Tasje

Als je hunkert naar rondspringende lammetjes moet je echt dit Lammetjes Tasje maken voor een kindje thuis of in de buurt. Zeker weten dat je na het maken en geven van dit leuke tasje een lammetje door de buurt ziet gaan met dit leuke voorjaarstasje. Die valt gelijk op door het opvallende, niet alledaagse patroon.

Zon

En als we nu met zijn allen dit laatste patroon gaan haken (dit patroon is gratis beschikbaar), dan vragen we met zijn allen of de zon nu dan echt de lente aan ons wil laten zien. Superleuk om voor het raam te hangen, cadeau te geven aan die pasgeboren zonnestraal of aan iemand die wel wat licht kan gebruiken. Voeg er een rammel kraal aan toe of knijpspeeltje.

Dit vond ik echt de meest eigenwijze patronen die passen bij de maand april. Hopelijk ben je erdoor geïnspireerd en heb je nu heel veel haakzin gekregen. Vind jij dit ook de meest eigenwijze patronen of heb je zelf ook een eigen top 6? Laat het ons weten in de comments. We horen graag wat jij de meest eigenwijze patronen bij Gek op Haken vindt.

Veel haakplezier en tot snel.

Groetjes Boukje

Andere blogs

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *