Kerst Swap 2022

EEN FEESTELIJKE KERST

Gek op Haken Kerst Swap 2022

Na het succes van de Gek op Haken Zomer Swap organiseren we deze winter weer de Gek op Haken Kerst Swap. In het Engels betekent Swap ‘ruilen’ en dat is dan ook wat we gaan doen. Als je meedoet maak je namelijk een feestelijk kerstpakketje voor iemand ander. En het leukste is: jij krijgt ook zo’n feestelijk pakketje terug van een ander lid dat meedoet!

Het is zó leuk om iemand te verrassen met een pakketje. En dan natuurlijk zelf met spanning wachten op de post! 🎄”

Hoe werkt de Kerst Swap?

Je schrijft je in met het formulier op deze pagina, dat kan tot 1 november 2022. Als de inschrijving is gesloten, koppelen we jou willekeurig aan een ander lid dat meedoet met de swap. Dat noemen we jouw ‘Swap-maatje’. Je krijgt daarna een e-mail met de naam- en adresgegevens van jouw swap-maatje. En dan kun je aan de slag!

Wat stop je in het pakketje?

Je kunt helemaal zelf bepalen wat je in jouw swap-pakketje stopt! Om te zorgen dat iedereen in elk geval ongeveer dezelfde inhoud krijgt, vragen we je er minimaal de volgende dingen erin te stoppen:

  • Iets wat je zelf hebt gehaakt
  • Een gekocht cadeautje
  • Iets lekkers
  • Een kaartje met jouw volledige naam erop

En dat allemaal in het thema Kerst 🤶. Natuurlijk is het ook leuk om aandacht te besteden aan het inpakken. Geef in totaal ongeveer € 10,= uit (exclusief verzendkosten), dan ontvangt iedereen een pakketje van ongeveer dezelfde waarde.

Swap-maatje

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zullen we de leden uit Nederland aan elkaar koppelen. En ook de leden uit België krijgen een swap-maatje uit hun eigen land. Leden uit het Team van Gek op Haken doen ook mee, dus wie weet krijg jij wel van één van hen een leuk pakketje thuis gestuurd 😃.

Als je er voor zorgt dat alles in een brievenbuspakketje past kun je de verzendkosten laag houden. Dat is niet verplicht, een gewoon pakketje mag natuurlijk ook.

Moodboard in het Haakcafé

Als je meedoet plaats dan een moodboard of een aantal losse foto’s in het online Haakcafé van jouw ideale Kerst. Schrijft er ook een stukje tekst bij over wat jij leuk vindt aan de feestdagen. Dat maakt het voor jouw swap-maatje makkelijker en fijner om een persoonlijk pakketje voor je samen te stellen.
Dus is jouw huis in bepaalde kleuren versierd? Hou je van een overdadige kerst of hou je het juist eenvoudig? Ben je dol op chocola of heb je liever caramel? Laat het je swap-maatje weten in een post in de groep Swaps in het online Haakcafé. Zorg ook dat je profielfoto gevuld is in het online Haakcafé!

Nog even alles op een rijtje:

  • Inschrijven vóór 1 november 2022
  • Zet uiterlijk 6 november je moodboard in het online Haakcafé
  • Op 8 november ontvang je een mailtje met de naam en het adres van degene voor wie jij een pakketje gaat maken en kun je aan de slag.
  • Iedereen verstuurt zijn pakketje tussen 7 en 9 december. 
  • Openmaken van het pakketje in het weekend van 17 en 18 december.

Log in om je in te schrijven voor de Kerst Swap 2022. Klik hier om in te loggen.

Vragen

Heb je nog vragen? Op zoek naar inspiratie? We hebben een speciale groep voor swaps in het online Haakcafé. Daar kun je al je vragen stellen of natuurlijk alvast jouw moodboard laten zien!