Over Karin

Ik ben Karin

Wat leuk dat je wat meer wilt weten over mij en over Gek op Haken. Mijn naam is Karin en ik hou van haken. Als kind vond ik het al leuk om bezig te zijn met allerlei gekleurde garen en naalden. In die tijd probeerde ik van alles uit: borduren, breien, naaien, vilt poppetjes maken en weven. Tegenwoordig hou ik het voornamelijk bij het haken. Want alhoewel het leuk is om soms iets anders te proberen, uiteindelijk kom ik altijd weer bij het haken uit.

Na mijn kindertijd is het haken even minder geweest. Ik was vooral druk met vriendinnen op stap gaan en mijn verkering met Timo, die inmiddels mijn man is. Na de geboorte van ons zoontje Lars heb ik het weer opgepakt, want er is zoveel leuks om te haken voor kinderen. En sinds die tijd ben ik niet meer gestopt.

Wat ik wel miste is een leuke website waar alles over haken samenkomt. Ik zag bijvoorbeeld veel leuke ideeën op Pinterest, maar daar waren dan geen patronen van. Of het waren patronen in het Spaans of Turks. Dat schoot dus niet op. Hoe leuk zou het zijn als er een website is waar je leuke en duidelijke Nederlandstalige patronen kunt vinden? Waar je terecht kunt als je vastloopt in een patroon. En waar je gezellig met gelijkgestemde over onze grote hobby haken kunt kletsen. Op die website ben je nu terecht gekomen!

Ik werk samen met een aantal hele leuke en getalenteerde ontwerpsters. Zij ontwerpen haakpatronen die speciaal voor Gek op Haken zijn gemaakt en die vind je dus nergens anders. Verder vind je op deze website leuke blogs over de laatste trends en de nieuwste haakboeken. Ik schrijf reviews over de verschillende garen en vertel je welke beurzen er allemaal te bezoeken zijn.

Naast het haken is reizen een passie. Elk jaar proberen mijn man en ik met Lars, die inmiddels 14 jaar is, een mooie reis te maken. Er is zoveel te ontdekken in een andere cultuur en prachtige natuur. Daar kan ik enorm van genieten. Waar je me verder nog voor wakker mag maken zijn mooie woonwinkels, ranonkels, de sauna, rommelmarkten, Bunzlau servies, het tijdschrift Flow, Grey’s Anatomy en boeken in alle soorten en maten.

Ik hoop dat je plezier hebt in het bekijken van mijn site en dat je volop geïnspireerd raakt. Leuk als je ook lid wordt van Gek op Haken en samen met ons nog meer geniet van het haken. Mocht je vragen of tips hebben of met me willen samenwerken dan hoor ik dat heel graag.

Liefs, Karin

karin handtekening zomer 2021 500