Bloggerwedstrijd 2022 Stempagina

STEM OP JOUW FAVORIET

De Gek op Haken bloggerwedstrijd 2022

Help jij ons zoeken naar onze nieuwe blogger? We hebben drie kandidaten geselecteerd waarvan we hun blog op de website hebben gepubliceerd. Je kunt stemmen vanaf woensdag 18 mei. Een week later maken we de winnaar bekend.

Marja Waalwijk

Marja Waalwijk

In 2020 ben ik met pensioen gegaan na vele jaren met plezier als docent Nederlands op een middelbare school te hebben gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik altijd creatief geweest. Voor de kinderen heb ik veel kleren genaaid, zelfs een  bruidsjurk voor mijn dochter naar eigen ontwerp. Haken is bij mij altijd een favoriete bezigheid geweest. In 2007 heb ik samen met mijn zoon de website www.tjeempie.com gebouwd.  Hier verkoop ik de patronen naar mijn ontwerpen, als docent heb ik het altijd bijzonder gevonden om mensen iets te leren. Via mijn patronen probeer ik mensen te leren iets zelf te maken. Inmiddels zijn er een aantal van mijn patronen gepubliceerd in o.a. Klein maar fijn van Scheepjes. Dit jaar komen er vier ontwerpen van mij in verschillende afleveringen van ‘Aan de haak’ te staan.

lees de blog >

IMG 20220506 WA0013

Karina de Vries

Ik ben Karina de Vries. Ik ben 44 jaar , getrouwd met Roald en moeder van 2 geweldige dochters. Ik werk parttime in het onderwijs als kleuterjuf . In dit mooie vak kan ik een gedeelte van mijn creativiteit kwijt, maar ook in mijn grote hobby haken. Ik haak het liefste amigurumi. Het is zo leuk om een knuffel te zien groeien uit een bolletje garen.  Ik vind het ook leuk om andere dingen te haken zoals: onderzetters, pannenlappen, kleine dekens, kussenhoezen, tassen. Verder lees ik graag, naai ik af en toe en vind ik het gezellig om leuke dingen te doen met familie of vrienden.

lees de blog >

Foto Marjolein Moerkerken

Marjolein Moerkerken

Hoi, ik ben Marjolein, 34 jaar, woonachtig op de Veluwe met man en twee dochtertjes. Sinds een jaar of tien haak ik met veel plezier.  Soms maak ik een uitstapje naar een andere creatieve hobby, maar ik kom altijd weer terug bij het haken. Je pakt het er zo makkelijk even bij, heerlijk! Ik houd van nieuwe steken uitproberen, bijvoorbeeld voor mooie dekens. Een beetje puzzelen vind ik daarbij erg leuk! Een grafisch patroontje of een leuke stip maakt me extra blij, meestal in gedempte kleuren of in mijn favoriete kleur groen. Voor Gek op Haken heb ik diverse patroontjes getest. Zelf patronen ontwerpen staat nog op mijn to-explore-list. Inspiratie genoeg!  Je kunt me vinden op Instagram bij MaakselsvanMar.

lees de blog >

Hoe kan ik stemmen?

De stemronde van de bloggerwedstrijd is gesloten. Op 24 mei wordt de winnaar van de bloggerwedstrijd via onze social media bekend gemaakt! 🙂 Houd dus onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten!

screenshot bloggerswedstrijd