We zijn blij met onze leden, daarom hebben we naast de prachtige patronen en het gezellige online haakcafé, nog heel veel mooie extraatjes voor ze geregeld. Kijk snel hieronder waar je als lid allemaal van kunt profiteren! Ben je lid, zorg dan dat je inlogd bent op de website. Dan zie je namelijk hieronder de kortingscodes die je moet gebruiken om te profiteren van de voordelen.

10% korting bij Caro’s Atelier

Caro’s Atelier is een van de grootste (online) wolwinkels van Nederland met meer dan 10.000 artikelen. Ze hebben alle grote merken garens en accessoires, zoals haaknaalden, haakpakketten en amigurumi benodigdheden. Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op je bestelling, zowel online als in de wolwinkel in Almere.

10% korting bij Studio Woord en Draad

Studio Woord en Draad is vooral bekend van de superleuke haaknaalden met je eigen naam erop. Verder kun je er ook terecht voor o.a. mooie maat- en steekmarkeerders en (gepersonaliseerde) scharen.

10% korting op Haakworkshops bij Studio Belovely

Nathaly van Studio Belovely geeft al jaren haakworkshops aan volwassenen, kinderen, rechts- en linkshandigen en aan beginners en gevorderden. Je bent bij haar dus zeker in goede handen 🙂
Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op de haakworkshops in haar mooie wolwinkel in Hellevoetsluis. Ook is het mogelijk dat zij op lokatie komt in de regio Hellevoetsluis.

Voordelig mee met een te gek haakweekend!

Speciaal voor de leden van Gek op Haken wordt er een haakweekend georganiseerd door Studio Belovely aan de kust van Zuid-Holland. Het wordt een heel gezellig weekend waarin we volop kunnen haken, kletsen, wandelen langs het strand en lekker eten. Ook kan je kennis maken met enkele dames van het team Gek op Haken.

Je betaalt nu maar EUR 265,50 i.p.v. EUR 295,-. Dit is inclusief 2 overnachtingen, alle maaltijden, drankjes, een stoelmassage of andere activiteit en 2 haakworkshops met een haakpakket naar keuze.

10% korting bij Leijns Creative Greenhouse

Marjolijn en Marjolein (vandaar de naam Leijns ;-)) zijn behalve schoonzussen ook vriendinnen en hebben een passie voor haken. Misschien heb je al vaker de leuke plantjes voorbij zien komen die zij ontwerpen? Als lid van Gek op Haken krijg je 10% korting op de haakworkshops en craft dates die zij organiseren op hun gezellige workshoplocatie in Dordrecht.

Korting op een jaarabonnement Aan de Haak

In samenwerking met Uitgeverij Scala mogen wij een speciale EXTRA korting geven op een jaarabonnement op Aan de Haak. Aan de Haak verschijnt zes keer per jaar en is het enige échte Nederlandse haaktijdschrift. Kies een abonnement mét themanummers (6x per jaar) inclusief toegang tot het online archief en ontvang 14% extra korting van € 35,90 voor € 31,- (winkelwaarde € 64,23)

En natuurlijk alle andere voordelen die je van gek op haken krijgt

  • vrij toegang tot ALLE exclusieve haakpatronen
  • leuke CAL’s (crochet alongs) waar je als lid aan mee kan doen
  • give aways speciaal voor leden
  • gezellig online haakcafé
  • voor onze VIP leden: 4 extra patronen per jaar en aan het einde van het jaar een Feestdagenpakket thuisgestuurd!