Winter CAL MOJO Deken
10 weken, elke week een nieuw deel van het patroon.
Winter CAL MOJO Deken
Start in januari 2021

Lees alles over de MOJO Deken

Winter CAL MOJO Deken

Het is januari. Winter in het land. Het is koud buiten en de dagen zijn kort. Een prima tijd om fijn op de bank te haken. Je kent het wel, echt zo’n gezellig thuis-moment! Daar hoort natuurlijk een mooi winters haakproject bij: de Gek op Haken Winter CAL, de heerlijk warme MOJO Deken.

De Winter CAL MOJO Deken is een Crochet Along waar iedereen aan mee kan doen. De CAL is dus voor leden en niet-leden van Gek op Haken. Want hoe leuk is het om gezellig met andere haakfans een mooie deken te haken? De verkoop van de pakketten vindt plaats vanaf september. De CAL zelf start op donderdag 7 januari 2021 en duurt 10 weken.

Het ontwerp

De MOJO Deken is ontworpen door Saskia Stolwijk van Studio Mojo. Je kent haar misschien wel van een paar populaire haakpatronen van Gek op Haken. Ze heeft dit keer een ontwerp gemaakt met het heerlijk zachte en luxe garen van Katia Lagom. Saskia houdt van eenvoud maar wel met een mooie twist. Het is een prachtige deken geworden met verschillende grafische vormen. Die staat zeker goed in jouw interieur! Op die lekkere stoel in de woonkamer. Als sprei in de slaapkamer. Of op de loungebank in de tuin, bij de vuurkorf.

Wil je Saskia volgen kijk dan op haar Instagramaccount: @studio_m_o_j_o

De MOJO Deken is een geweldige aanvulling voor jouw interieur.

Saskia Stolwijk

Ontwerpster MOJO Deken

Dit is echt het perfecte kado voor jezelf. Bijvoorbeeld voor onder de kerstboom!

Een CAL voor iedereen

Het garenpakket is te bestellen in twee verschillende kleurstellingen: Grijs met wit of Bruin met roze. We hebben gezorgd dat het patroon geschikt is voor beginnende en gevorderde hakers en biedt dus voldoende uitdaging voor iedereen. Je gebruikt verschillende haaksteken en technieken.

Zo leer je als beginner steeds weer iets nieuws of gebruik je een haaksteek die je als ervaren haakster anders niet zo snel gebruikt. 

Om je te helpen de deken tot een geweldig succes te maken, hebben we voor de uitdagende stukken een aantal handige instructie video’s gemaakt. Zowel het haakpatroon als de instructievideo’s zijn natuurlijk in het Nederlands. Ook na de 10 weken van de CAL blijft dat voor jou beschikbaar! Zo kun je de deken in jouw eigen tempo maken. 

Kies jouw stijl MOJO Deken: bruin met roze of grijs met wit
0
Weken CAL
0
Bollen wol
0
Garenpakketten

Het garenpakket met luxe Katia garen

Het garenpakket bestel je bij Caro’s Atelier. Deze worden half december geleverd. Daarna krijg je ook een toegangscode voor de speciale pagina’s op de website van Gek op Haken. Daar vind je vanaf 7 januari 2021 elke week een nieuw onderdeel van het Nederlandse haakpatroon. Met duidelijke foto’s en een stap-voor-stap uitleg. 

In het garenpakket zitten 16 bollen Katia Lagom en je krijgt er een stoer label bij dat je op de deken vast kunt zetten. Dan kan iedereen zien dat je aan de Gek op Haken Winter CAL MOJO Deken hebt meegedaan! Maar je doet dit natuurlijk gewoon voor jezelf. Omdat je gek bent op haken.

Voor de MOJO Deken gebruik je het zachte Katia Lagom

Omdat dit de eerste grote CAL van Gek op Haken is, hebben we besloten om het een beetje exclusief te houden. Er zijn dan ook maar 200 pakketten te koop, dus zorg dat je er snel bij bent!

Het pakket kost € 95,95. Leden van Gek op Haken krijgen 10% korting en betalen dus maar € 86,35 (vergeet niet de kortingscode in te vullen)

Wil je ook dat extra voordeel? Je bent nu nog op tijd om lid te worden van Gek op Haken.

Wat zit er in het pakket?

 • 16 x 50 gram bollen Katia Lagom (47% scheerwol, 40% katoen, 13% polyamide)
 • Label voor op de deken, gemaakt van duurzaam kunstleer
 • Welkomsbrief
 • Goodie van Katia

De afmeting van de deken na opspannen is ongeveer: 120m x 155m

In het kort de Winter CAL

 • Ontwerper: Saskia Stolwijk van Studio Mojo (Instagram: @studio_m_o_j_o)
 • Verkoop van de pakketten start in september
 • De CAL duurt 10 weken: van 7 januari 2021 t/m 18 maart 2021
 • Het pakket kost € 95,95. Leden van Gek op Haken krijgen 10% korting en betalen dus maar € 86,35 (vergeet niet de kortingscode in te vullen)
 • De garenpakketten worden half november verzonden
 • Half december krijgen de niet-leden een inlogcode voor toegang tot de haakpatronen van deze CAL
 • Voor leden van Gek op Haken zijn de haakpatronen altijd toegankelijk
 • Elke week komt er een nieuw deel van het patroon beschikbaar op de website van Gek op Haken
 • Voor de uitdagende stukken komen er ook video tutorials op de website
 • Gebruikte garen: Katia Lagom (47% scheerwol, 40% katoen, 13% polyamide)
 • Het patroon is in het Nederlands
 • Afmeting deken na opspannen: ongeveer 120 x 155 cm
 • Vragen kunnen gesteld worden in de Besloten Facebook groep van Gek op Haken Fans of in het Online haakcafé (voor leden).
 • Leuk als je daar ook je vorderingen laat zien!
HEB je nog vragen over de Winter cal MOJO Deken?

Neem contact met ons op. We zijn er voor je!