Gek op Haken Magazine

Het magazine voor de echte haakfan

Bestel nu Gek op Haken Magazine vol originele patronen, tutorials en leuke interviews.

Dit is ons eerste magazine en wat zijn we er trots op! 🤩 Het is dus gloednieuw en staat tjokvol met superleuke artikelen, haakpatronen en handige tutorials! In deze eerste uitgave vind je een kijkje in het sfeervolle huis van onze topontwerper Marjan van der Leer, tips van Claudia over het combineren van gehaakte kleding en een column van Marja over de betekenis van haken. Verder gaat Marieke weer op wolexpeditie en krijgen we een niets-verhullend kijkje achter de schermen van Gek op Haken!

Natuurlijk hebben we een paar hele mooie haakpatronen speciaal voor dit magazine laten ontwerpen. Je kunt onder andere aan de slag met een prachtig kussen, een heerlijk warme omslagdoek of een vrolijke wandhanger voor de kinderkamer. En in de handige foto-tutorial leggen we een veelgebruikte haaksteek uit.

We verzenden ons magazine jaarlijks eind november gratis naar al onze VIP-leden. Wil jij dit prachtige magazine ook thuis ontvangen? Bestel het dan nu in onze webshop!

Ben je lid van Gek op Haken? Gebruik de code en krijg 10% korting in de hele shop.

Gek op Haken Magazine
Gek op Haken Magazine

Het nieuwe magazine voor alle haakfans

De haakpatronen in dit magazine zijn ontworpen door onze vaste top-ontwerpers Dorine Brökling, Caroline Boele en Jantine Flach. Hieronder vind je een overzicht van de prachtige patronen. Daar krijg je toch zin van om te haken!!