Online Haakcafé Help

Online Haakcafé Help

Hulpvideo’s en Veelgestelde Vragen

Hier vind je een verzameling van hulpvideo’s over het Haakcafé. Elke video helpt je bij een onderdeel, zoals berichten plaatsen, werken met groepen, jouw profiel updaten en notificaties. We hebben ook de meest gestelde vragen alvast beantwoord. Heb je toch nog een vraag? Stel hem dan in het Haakcafé in de groep Hoe Werkt Dit Haakcafé of neem even contact met ons op.

Zoek je Swap-maatje op in het Haakcafé

Introductie nieuwe Haakcafé

Veelgestelde Vragen

Wat mag ik allemaal plaatsen in het Haakcafé?

In het Haakcafé kun je alles plaatsen wat over haken gaat. Deel bijvoorbeeld jouw eigen haakcreaties, foto’s van je haakkamer, je wolvoorraad of jouw haaknaaldenverzameling 😉 Of doe er een oproep om iets af te spreken, deel er jouw favoriete haakboek of reageer op de laatste blogs en haakpatronen van Gek op Haken! Natuurlijk kun je ook vragen stellen over technieken of haakpatronen.
Wat niet mag is het laten zien van haakpatronen zelf, daar zit namelijk altijd een copyright op.

Mag ik creaties laten zien of vragen stellen over haakpatronen die niet van Gek op Haken zijn?

Ja alles wat met haken te maken heeft kan je in het Haakcafé laten zien! Het hoeft dus niet alleen van Gek op Haken te zijn. Met vragen over onze eigen haakpatronen kunnen we je natuurlijk altijd helpen. Heb je een vraag over een ander patroon dan is dat vaak iets lastiger, maar we doen ons best of misschien zijn er andere leden die kunnen helpen. Plaats een vraag wel altijd in de groep Vragen Over Haken. Zo weten we zeker dat we geen vragen over het hoofd zien.

Kan ik mijn bericht nog verwijderen of aanpassen?

Je bericht aanpassen kan tot maximaal één uur nadat je het hebt geplaatst. Zo kun je typfouten herstellen of iets verduidelijken. Je bericht verwijderen kan altijd..

Wanneer zet ik een bericht in een groep?

De groepen hebben specifieke onderwerpen waarbij het handig is om alle berichten over dat onderwerp bij elkaar te kunnen zien. Bijvoorbeeld bij een CAL of een Swap.
In de groep Nieuwtjes, Give-Aways en Hoe werkt dit Haakcafé kun je zelf geen nieuwe berichten plaatsen, maar je kunt er wel reageren op de berichten die wij daar plaatsen.
In de groep Vragen Over Haken kun je zelf berichten plaatsen en reageren. Als je daar iets plaatst kunnen wij makkelijk zien of er nieuwe vragen worden gesteld. Ook is het zo makkelijker om vragen van anderen terug te vinden.

Berichten op de tijdlijn

Berichten in groepen

Profiel
aanpassen

Notificaties gebruiken