Kerst Swap 2023

EEN FEESTELIJKE KERST

Gek op Haken Kerst Swap 2023

Na het succes van de Gek op Haken Vakantie Swap organiseren we deze winter natuurlijk ook weer de Gek op Haken Kerst Swap. In het Engels betekent Swap ‘ruilen’ en dat is dan ook wat we gaan doen. Als je meedoet maak je namelijk een feestelijk kerstpakketje voor iemand anders. En het leukste is: jij krijgt ook zo’n feestelijk pakketje terug van een ander lid dat meedoet!

Heerlijk vind ik het om een leuk pakketje te ontvangen, maar ik ben ook graag bezig met een verrassing voor een ander! Een swap heeft dat allemaal… 🎄”

Hoe werkt de Kerst Swap?

Je schrijft je in met het formulier op deze pagina, dat kan tot en met 5 november 2023. Als de inschrijving is gesloten, koppelen we jou willekeurig aan een ander lid dat meedoet met de swap. Dat noemen we jouw ‘Swap-maatje’. Je krijgt daarna een e-mail met de naam- en adresgegevens van jouw swap-maatje. En dan kun je aan de slag!

Wat stop je in het pakketje?

Je kunt helemaal zelf bepalen wat je in jouw swap-pakketje stopt! Om te zorgen dat iedereen in elk geval ongeveer dezelfde inhoud krijgt, vragen we je er minimaal de volgende dingen erin te stoppen:

  • Iets wat je zelf hebt gehaakt
  • Een gekocht cadeautje
  • Iets lekkers
  • Een kaartje met jouw volledige naam erop

En dat allemaal in het thema Kerst 🤶. Natuurlijk is het ook leuk om aandacht te besteden aan het inpakken. Geef in totaal ongeveer € 10,= uit (exclusief verzendkosten), dan ontvangt iedereen een pakketje van ongeveer dezelfde waarde.

Swap-maatje

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zullen we de leden uit Nederland aan elkaar koppelen. En ook de leden uit België krijgen een swap-maatje uit hun eigen land. Leden uit het Team van Gek op Haken doen ook mee, dus wie weet krijg jij wel van één van hen een leuk pakketje thuis gestuurd 😃.

Als je er voor zorgt dat alles in een brievenbuspakketje past kun je de verzendkosten laag houden. Dat is niet verplicht, een gewoon pakketje mag natuurlijk ook.

Moodboard in het Haakcafé

Als je meedoet plaats dan een moodboard of een aantal losse foto’s in het online Haakcafé van jouw ideale Kerst. Schrijft er ook een stukje tekst bij over wat jij leuk vindt aan de feestdagen. Dat maakt het voor jouw swap-maatje makkelijker en fijner om een persoonlijk pakketje voor je samen te stellen.
Dus is jouw huis in bepaalde kleuren versierd? Hou je van een overdadige kerst of hou je het juist eenvoudig? Ben je dol op chocola of heb je liever caramel? Laat het je swap-maatje weten in een post in de groep Swaps in het online Haakcafé. Zorg ook dat je profielfoto gevuld is in het online Haakcafé!

Nog even alles op een rijtje:

  • Inschrijven tot en met 5 november 2023
  • Zet uiterlijk 8 november je moodboard in het online Haakcafé
  • Op 9 november ontvang je een mailtje met de naam en het adres van degene voor wie jij een pakketje gaat maken en kun je aan de slag.
  • Iedereen verstuurt zijn pakketje tussen 9 en 10 december. 
  • Openmaken van het pakketje in het weekend van 16 en 17 december.

De inschrijving voor de Kerst Swap 2023 is gesloten

Vragen

Heb je nog vragen? Op zoek naar inspiratie? We hebben een speciale groep voor swaps in het online Haakcafé. Daar kun je al je vragen stellen of natuurlijk alvast jouw moodboard laten zien!