Gek op Haken Kerst Swap 2021

Speciaal voor alle leden organiseren we weer een Gek op Haken Kerst SwapSwap in het Engels betekent ruilen en dat is dan ook wat we gaan doen. Als je meedoet maak je namelijk een mooi kerstpakketje voor een ander. En het leukste is: jij krijgt ook zo’n gezellig kerstpakketje terug van een ander lid dat meedoet!

Een leuke manier om een ander te verrassen én om zelf iets moois te ontvangen!”

Hoe werkt de swap?

Je schrijft je in met het formulier op deze pagina, dat kan tot 1 november 2021. Als de inschrijving is gesloten koppelen we jou willekeurig aan een ander lid dat meedoet met de swap. Dat noemen we jouw ‘Swap-maatje’. Je krijgt daarna een e-mail met de naam- en adresgegevens van jouw swap-maatje. En dan kun je aan de slag!

Wat stop je in het pakketje?

Je kunt helemaal zelf bepalen wat je in jouw swap-pakketje stopt! Om te zorgen dat iedereen in elk geval ongeveer dezelfde inhoud krijgt, vragen we je er in ieder geval de volgende dingen erin te stoppen:

  • Iets wat je zelf hebt gehaakt
  • Een gekocht kadootje
  • Iets lekkers
  • Een kaartje met jouw naam erop

En dat allemaal in het thema kerst 🎄. Natuurlijk is het ook leuk om aandacht te besteden aan het inpakken. Geef in totaal ongeveer € 10,= uit (exclusief verzendkosten), dan ontvangt iedereen een pakketje van ongeveer dezelfde waarde.

Swap-maatje

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zullen we de leden uit Nederland aan elkaar koppelen. En ook de leden uit België krijgen een swap-maatje uit hun eigen land. Leden uit het Team van Gek op Haken doen ook mee, dus wie weet krijg jij wel van één van hen een leuk pakketje thuis gestuurd 😃.
Als je er voor zorgt dat alles in een brievenbuspakketje past kun je de verzendkosten laag houden. Dat is niet verplicht, een gewoon pakketje mag natuurlijk ook.

Moodboard in het Haakcafé

Vind je het leuk om jouw swap-maatje te laten weten waar je van houdt? Maak dan een moadboard en plaatst die in het Online Haakcafé, we hebben een speciale groep voor Swaps. In plaats van een moodboard kan je ook een aantal losse foto’s in een bericht zetten. Je kan natuurlijk ook een stukje schrijven over wat jij leuk vindt aan kerst. Misschien heeft jouw huis wel allemaal rode accessoires en kan jouw swap-maatje daar rekening mee houden. Of je houdt niet van chocola maar wel van caramel.

Nog even alles op een rijtje:

  • Inschrijven vóór 1 november
  • Wil je een moodboard te plaatsen in het Online Haakcafé doe dat dan uiterlijk 8 november
  • Op 9 november ontvang je een mailtje met de naam en het adres van degene voor wie jij een pakketje gaat maken en kun je aan de slag.
  • Iedereen verstuurt zijn pakketje tussen 6 en 8 december. 
  • Openmaken van het pakketje in het weekend van 18 – 19 december.

De inschrijving voor de Kerst Swap 2021 is gesloten

Vragen

Heb je nog vragen? Op zoek naar inspiratie? We hebben een speciale groep voor swaps in het Online Haakcafé. Daar kun je al je vragen stellen of natuurlijk alvast jouw moodboard laten zien!