Krukhoesje Livia

(2 klantbeoordelingen)

Patroon van: Jantine Flach

Moeilijkheidsgraad: ★★☆

Gratis haakpatroon

Dit haakpatroon is alleen voor leden van Gek op Haken. Klik hier voor meer informatie over ons lidmaatschap.

Ben je lid? log dan in om te kunnen downloaden.

Specs

Categories: , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

We hebben al veel leuke woonaccessoires op de website staan, zoals kussens, dekens, tochtrol, slingers, mandala’s en wandhangers. Dit keer hebben we weer wat leuks, namelijk dit vrolijke krukhoesje Livia. Een prachtig ontwerp van Jantine van @knittepetit

De steken in dit patroon zijn niet moeilijk; allemaal stokjes. Maar door het gebruik van 3 kleuren tegelijk en het meerderen en minderen is het wel een uitdagend patroon geworden. We zijn erg benieuwd naar jouw kleurkeuze voor dit leuke project! Veel haakplezier!

Bestel hier het bijbehorende garenpakket bij Caro’s Atelier. Vergeet als lid van Gek op Haken niet de kortingscode in te vullen voor 10% korting!

2 beoordelingen voor Krukhoesje Livia

 1. Hannie Bekker

  Heel mooi patroon, en de kleuren ook. Dit was precies wat ik zocht. Ben er nu mee bezig, met 3 verschillende bollen, en ongeveer deze kleuren.
  Alleen haakt het heel stug met deze garens, maar ik ga door, ik krijg wel pijn in mijn armen. Maar komt goed, zal blij zijn als het af is.

  • Claudia Hartmann

   Hoi Hannie, wat leuk dat je dit krukhoesje aan het maken bent. Op tijd een pauze doet wonderen bij het werken met stugge garens en het resultaat is fantastisch, dus vast de moeite waard 😉

 2. Ayla Kuncu

  Prachtige kleuren combinaties, 👍🥰🤩

Vertel anderen wat je van dit haakpatroon vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *