Hondje Beau

Patroon van: Kimberley Zwaans – Just Kimberley

Moeilijkheidsgraad: ★★☆

Hondje Beau is een ontwerp van Kimberley Zwaans, ook wel bekend als Just Kimberley. Het patroon is een aanvulling op het boek Gorderdieren Haken. In dit boek staan maar liefst kleurrijke haakpatronen waarmee je schattige dierenknuffels kunt haken die om de autogordel kunnen worden bevestigd. Oftewel: gordeldieren. Voor alle kinderen zal er het ideale autovriendje tussen zitten, waardoor de autoreis voor het hele gezin een leuk uitje wordt. Met eenvoudige stap-voor-stapinstructies is dit boek perfect voor zowel beginners als ervaren hakers.

Gratis haakpatroon

Dit haakpatroon is alleen voor leden van Gek op Haken. Klik hier voor meer informatie over ons lidmaatschap.

Ben je lid? log dan in om te kunnen downloaden.

Specs

Categories: , , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Met trots presenteert Kimberley je hondje Beau. Je kunt Beau haken als losse amigurumi, maar je kunt hem (als je in het bezit bent van het boek Gordeldieren Haken) ook omtoveren tot een echt gordeldier!

Beau is het eerste bonuspatroon bij het boek gordeldieren haken en uitsluitend te verkrijgen via Gek op Haken. Beau het hondje is een must have voor iedereen die gek is op honden en ontworpen voor zowel de beginnende als de gevorderde haak(st)er.

Hondje Beau is een ontwerp van Kimberley Zwaans, ook wel bekend als Just Kimberley. Het patroon is een aanvulling op het boek Gorderdieren Haken. In dit boek staan maar liefst 10 kleurrijke haakpatronen waarmee je schattige dierenknuffels kunt haken die om de autogordel kunnen worden bevestigd. Oftewel: gordeldieren. Voor alle kinderen zal er het ideale autovriendje tussen zitten, waardoor de autoreis voor het hele gezin een leuk uitje wordt. Met eenvoudige stap-voor-stapinstructies is dit boek perfect voor zowel beginners als ervaren hakers.

Hondje Beau is gehaakt met Durable Cosy Fine.  Bestel het benodigde garen bij Caro’s Atelier. Vergeet als lid van Gek op Haken niet de kortingscode voor leden in te vullen voor 10% korting!

* Deze pagina bevat affiliate links. Wil je daar meer over weten kijk dan bij de veelgestelde vragen op deze website.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hondje Beau” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *