Feestelijke Sterren Tafelloper

(8 klantbeoordelingen)

Patroon van: Linda van Trendy met Wol

Moeilijkheidsgraad: ★★☆

Gratis haakpatroon

Dit haakpatroon is alleen voor leden van Gek op Haken. Klik hier voor meer informatie over ons lidmaatschap.

Ben je lid? log dan in om te kunnen downloaden.

Specs

Categories: , Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Deze prachtige Feestelijke Sterren Tafelloper is een geweldig feestelijk ontwerp.

Met deze feestelijke tafelloper maak je van elke maaltijd een feest. Mocht een tafelloper niet je ding zijn, maak dan mooie placemats met dit patroon. Allebei de opties worden beschreven in dit patroon.

8 beoordelingen voor Feestelijke Sterren Tafelloper

 1. J. Koster

  Idd stom dat je VIP moet zijn. Ik haak nog niet zo lang en haak voornamelijk alleen nog maar ‘platte’ haakwerkjes dus ik dacht deze kan ik waarschijnlijk wel maken en dan moet je hier VIP voor zijn. Hopelijk houden jullie een beetje rekening met de moeilijkheidsgraad van de patronen. Ik kreeg er helemaal zin in toen ik dit kleedje zag en dan moet je VIP zijn voor het patroon. Lekker aardig, dank.

  • Karin Roosendaal

   Er zijn een aantal patronen die voor de VIP leden zijn. Dit wordt duidelijk vermeld en kan je ook zien voordat je lid wordt. Er zijn nog genoeg andere leuke patronen die voor iedereen zijn die ook plat gehaakt worden, dus daar zit waarschijnlijk ook vast iets voor je tussen. Je kunt ook nog altijd voor € 4,- extra per maand VIP lid worden dan krijg je ook 1 keer per jaar een heel tof VIP Verrassingspakket thuis gestuurd.

 2. Janny Siekman

  Ik vind het mooi een patroon. Voor dit soort patronen ben ik lid geworden. Ik vind het vreemd dat je voor zo’n patroon dan VIP lid moet zijn.

  • Karin Roosendaal

   Hallo Janny, VIP leden krijgen 4 patronen per jaar extra en daar is dit er een van. Je kan altijd je lidmaatschap voor € 4,- per maand extra omzetten naar VIP. Dan krijg je ook 1 keer per jaar een heel mooi VIP Verrassingspakket thuis gestuurd, met mooie haakpatronen, bijbehorend garen en ander haak-leuks.

 3. Monique Declerck

  ik ben wel lid is dat dan nog een uitzondering
  Had hem wel willen maken

  • Claudia

   Hoi Monique, Ja dit is een VIP-patroon, daar kun je alleen bij als je een VIP-lidmaatschap hebt. Dit patroon zat in de VIP-verrassingsbox in november.

 4. Annie

  Het is geen kerst meer maar de volgende komt 😁😁😁😁

 5. Els Van den bergh

  Dit was een heel mooi geschenk in de Vip-verrassingspakket.
  Prachtig garen om mee te haken. En het geeft zo’n mooie schittering aan de loper en tafeldoekje. Ik heb de loper zelf een beetje aangepast met een 1 ander tekening van een kerstboom erbij. De doekjes heb ik met de sterren uit het boekje gehaakt. Ik heb er dus 2 kleine doekjes met telkens 1 tekening en 1 loper van 3 tekeningen. En ik ben er heel blij mee.

 6. Monique Declerck

  Het ziet er mooi uit maar het patroon er van dat krijg je niet,want het is eigenlijk voor zulke patronen dat ik lid geworden ben

 7. Marie-Josée Hermans

  Mijn tafelloper is bijna af.

 8. Sofie

  Het patroon van Linda haakt supervlot met de Scheepjes Twinkle. Het zilveren draadje geeft een feestelijk gegeven.
  En je kan er ook losse vierkanten mee haken als placemats, leuk dus!

Vertel anderen wat je van dit haakpatroon vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *