Engeltje

Engeltje

(6 klantbeoordelingen)

Patroon van : Saskia van Studio Mojo

Moeilijkheidsgraad: ★★☆

Saskia ontwierp al eerder een prachtig patroon van een vuurtoren en het leuke portemonneetje met kraaltjes voor Gek op Haken. Speciaal voor de feestdagen heeft zij een lief klein engeltje ontworpen. Dit kleine engeltje is geschikt als Kerstdecoratie (bijvoorbeeld in de kerstboom) of leuk als kleinigheidje bij/versiering van een cadeautje tijdens de Kerstdagen.
Met het aangegeven haakkatoen en haaknaald 2,5 mm wordt het engeltje ongeveer 12 cm.

Dit patroon is exclusief voor onze leden

Wil je ook lid worden en alle haakpatronen kunnen downloaden? Dan hebben we nu een heel mooi aanbod: je krijgt de eerste maand voor maar €1 bij een jaar lidmaatschap!
delen op social media
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

6 beoordelingen voor Engeltje

 1. Marion

  Jammer dat je lid moet worden,, wilde het engeltje maken,zou voor patroon best willen betalen,is dat mogelijk .zonde lid te worden

  • Claudia Hartmann

   Hoi Marion, wij verkopen geen losse patronen. De patronen zijn alleen toegankelijk voor leden. De gratis patronen op de website zijn voor iedereen toegankelijk.

 2. Marja Dingemans

  Jammer dat de kerstengeltjes alleen voor leden te downloaden zijn. Ik heb de kerstballen en de vrolijke vriendjes wel gratis kunnen downloaden. Verder zijn het allemaal hele leuke patroontjes en ben er volop mee bezig. Ga vooral zo door.

 3. Deleted User

  Waarom kan ik niet de patronen downloaden,ben lid

  • Claudia Hartmann

   Hoi Jolanda, dat is vervelend zeg. Ben je wel ingelogd? Als je hulp nodig hebt, kun je ons altijd een mail sturen via welkom@gekophaken.nl

 4. marleen roegier

  vind het jammer dat het zo veel is voor lidgeld ik wou gewoon patroontje voor een engeltje

  • Karin Roosendaal

   Hallo Marleen, het engeltje is inderdaad een patroon voor leden. Er zijn ook gratis patronen op de site te vinden, misschien dat daar iets voor je tussen zit?

 5. Sandra Richters

  Superleuk patroon…

 6. Ayla Kuncu

  Schattig 😍 ik

Vertel anderen wat je van dit haakpatroon vindt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind je deze ook leuk?